Blue Line

kaart
 • Boek Blue Line snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Reis in comfort en stijl

  Uw reis zal plezierig verlopen met Blue Line

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Boek ferries naar Italie en Croatie met Blue Line Ferries - Ancona, Split, Hvar en Vis

Blue Line Ferries

De veerbootmaatschappij Blue Line Ferries is gespecialiseerd in ferry overtochten tussen Kroatië en Italië. De vloot van Blue Line Ferries bestaat uit twee schepen, de Ancona (het grootste schip in de Adriatische Zee) en de Split 1700. Beide ferries varen inmiddels een aantal jaren tussen Split in Kroatië en Ancona in Italië en op de seizoensgebonden routes Ancona - Hvar - Ancona en Ancona - Vis - Ancona.

Aan boord bij Blue Line

Aan boord van beide Blue Line Ferries schepen, de m/v Ancona en de m/v Split 1700, vindt u onder meer een à la carte restaurant, een self-service restaurant, casino, lounge bar, kinderspeelruimte, belasting vrije winkels, chauffeurs lounge, receptie en een kapelletje. Naast deze faciliteiten bevinden zich aan boord van beide ferries verschillende soorten accommodaties zoals hutten en slaapstoelen om comfortabel de nacht door te brengen. De ferry Ancona heeft eveneens een bioscoop.

Boek nu uw ferry overtocht met Blue Line Ferries veilig en vertrouwd online op Aferry.nl.

Blue Line Overtocht Informatie & Ferry Tijden

Het spijt ons, er is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route seizoen gebonden is of wij bieden het op het moment niet aan. Voor alternatieven, zie onze ferry bestemmingen pagina.

Blue Line Routes Kaart

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube

Alle Blue Line Recensies

gebaseerd op 2 beoordelingen
Blue Line
 • 15 oktober 2014
  een soepele overtocht van Kroatie naar Italie
  • Split naar Ancona met Blue Line

   soepele ontvangst, zeer sympatieke opvang waarbij de handicap van mijn vrouw keurig werd opgepakt met parkeren aan deken vervolgens bij toewijzing van de hut. Netjes en keurig gedaan !!

   Beoordeling door Ton en Ingrid Zutphen, Koppel.

 • 14 augustus 2014
  Matige service Blue Line
  • Ancona naar Split met Blue Line

   Wij vinden Blue line een matige rederij: om te beginnen duurde het inchecken bijna 1,5 uur in een ruimte zonder airco vervolgens werden de auto's verkeerd opgesteld om de boot in te gaan ( rij voor Hvar en Split stond gedeeltelijk door elkaar) De faciliteiten op de boot zijn op zich goed alleen niet geschikt voor piekmomenten: voor het bediende restaurant stond een wachtrij van minimaal een uur en bij het zelfbedieningsrestaurant was na een half uur in de rij te hebben gestaan alles op behalve koude en taaie vis, ( te weinig bestek aanwezig etc) daar werd de sfeer in de rij niet beter van. Hutten zijn op zich prima en voorzien van airco, stond nog wel een beker met mondspoeling van vorige gasten ( dus niet goed schoongemaakt) De wekservice ging niet via een intercom maar via kloppen op de deur. We dachten dat we uit bed moesten maar toen bleek het een de tussenstop te zijn in Hvar. Al met al een matige overtocht. Volgende keer maar een andere rederij proberen.

   Beoordeling door Martin & Marije, Koppel.

Blue Line Secundaire Routes

Blue Line Secundaire Haven

Alternatieve Ferry Maatschappijen