Ferry Marmaris

kaart
 • Marmaris Veerboten

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Marmaris Aanbiedingen en Acties

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ferry haven Marmaris

Boek uw ferry overtocht tussen Marmaris in Turkije en de ferry haven van Rhodos in Griekenland met met de veerbootmaatschappij Sea Service op A Ferry NL.

Marmaris is een gezellig badplaats met een ruim assortiment aan winkeltjes, barretjes en restaurants en een mooi strand. Marmaris ligt aan een baai omringd door met naaldbomen begroeide heuvels. De badplaats combineert natuurlijke schoonheid met een enorme levenslust. Marmaris staat bekend om het bruisende nachtleven, geen andere plaats aan de zuidkust kan hier aan tippen. Langs de kustboulevard, die loopt van Marmaris tot aan Içmeler, vindt u talrijke clubs en barretjes. De badplaats Içmeler ligt aan een baai 9 km ten westen van Marmaris. Anderzijds biedt het platteland rondom Marmaris diverse mogelijkheden om kennis te maken met de Turkse cultuur. U vindt hier schilderachtige weggetjes en sympathieke dorpjes die leiden naar oude ruines en onbedorven stranden. Marmaris is geschikt voor alle leeftijdsgroepen en een van de populairste vakantieplaatsen in Turkije.

Marmaris Ferry Tijden & Overtocht Informatie

Het spijt ons, er is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route seizoen gebonden is of wij bieden het op het moment niet aan. Voor alternatieven, zie onze ferry bestemmingen pagina.

Ferry haven Marmaris faciliteiten

Bij de passagiersterminal aan het eind van de pier in de ferry haven Marmaris vindt u diverse faciliteiten zoals een informatiebureau, openbare telefoons, douanefaciliteiten, toiletten, airconditioning, een restaurant en belastingvrije winkels. Voor de passagiersterminal is een taxistandplaats en een parkeerterrein voor lang en kort parkeren.

Ferry haven Marmaris routebeschrijving

Per Auto
De ferry haven ("liman" in het Turks) ligt net voorbij de Marina Netsel in het oosten van Marmaris. Rij vanuit het oosten van Marmaris de Mustafa Muni Relgin Bulvari af, rij vervolgens voorbij het busstation naar de Marina.
Volg vanuit het westen van Turnuc, Icmeler of Marmaris de centrale Marmaris weg en ga naar links bij de Ataturk Bulvari, volg de straat Ulusal Egemenlik tot u het eind van dit resort bereikt en volg dan de instructies naar de Marina zoals hierboven vermeld.

Marmaris Haven Kaart

Marmaris Haven Adres

Sea Service

Marina Otoparki, 48700 Marmaris, Turkey.

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube

Handige Ferry Informatie