GoInSardinia

kaart
 • Boek GoInSardinia snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Reis in comfort en stijl

  Uw reis zal plezierig verlopen met GoInSardinia

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Boek Ferries naar Italië en Sardinië met GoInSardinia- Civitavecchia, Olbia, Livorno & meer!

GoInSardinia is niet meer beschikbaar om te boeken op onze site. Maak gebruik van onze zoek optie om alternatieve routes naar Sardinië te vinden

De veerbootmaatschappij GoInSardinia, is een toonaangevende Veerbootmaatschappij in de Tyrreense Zee. Zij vervoert zowel passagiers als vracht tussen Italië en Sardinië op de routes Civitavecchia-Olbia-Civitavecchia, Livorno-Olbia-Livorno.

GoInSardinia maakt het voor u mogelijk om te reizen tussen Italië en Sardinië in een comfortabele en eenvoudige manier. Het bedrijf, gevestigd in Santa Teresa di Gallura belooft een low cost service met meer betaalbare prijzen in vergelijking met andere veerbootmaatschappijen. De aangeboden aansluitingen zijn de volgende: van Livorno naar Olbia vijf keer per week, van Civitavecchia haven naar het noorden van Sardinië tweemaal in de weekenden (vrijdag en zaterdag nacht vertrektijden). Boek de route Civitavecchia-Olbia-Civitavecchia en Livorno-Olbia-Livorno online met GoInSardinia op AFerry

GoInSardinia Vloot

De veerdienst wordt uitgevoerd tot 30 september.

Aan boord bij GoInSardinia

GoInSardinia Ferries biedt passagiers gedurende de zomer een breed scala aan diensten en een panoramisch uitzicht op de Tyrrheense Zee.

Ongeacht welk veerbootmaatschappij of route u ook kiest, Aferry.nl biedt altijd de goedkoopste en veilige ferry tickets aan.

GoInSardinia Overtocht Informatie & Ferry Tijden

Het spijt ons, er is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route seizoen gebonden is of wij bieden het op het moment niet aan. Voor alternatieven, zie onze ferry bestemmingen pagina.

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube

GoInSardinia Secundaire Routes

GoInSardinia Secundaire Haven