Siremar

kaart
 • Boek Siremar snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website

 • Reis in comfort en stijl met Siremar

  Uw reis zal plezierig verlopen met Siremar

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter.

U kan AFerry gebruiken om uw tickets van Siremar te halen naar Sicilie of de Egadische eilanden. Siremar levert al sinds 1976 de beste ervaring op een veerboot. Ze beschikken over fantastische boten met veel mooie faciliteiten. Op deze pagina vind u alle dienstregelingen, tarieven en speciale aanbiedingen. U kunt direct boeken op de website zodat u verzekerd bent van een mooie reis.

Aan boord bij Siremar

Voor de korte routes gebruikt Siremar boten die wel tot 40 knopen (ongeveer 75 km) per uur kunnen gaan. U bent dus binnen een mum van tijd op de bestemming. Aan boord kunt u genieten van het fantastische panoramische uitzicht. Deze overtochten zijn alleen bedoeld voor voetgangers, er kunnen geen auto's mee.


Welke route u ook neemt met Siremar, ze zorgen ervoor dat u veilig aankomt op de plek van bestemming. Ondertussen kunt u zorgeloos genieten van de uitzichten. Kijk dus snel naar de dienstregelingen en boek uw plek op een van de mooie boten van Siremar!

Siremar Overtocht Informatie & Ferry Tijden

Het spijt ons, er is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route seizoen gebonden is of wij bieden het op het moment niet aan. Voor alternatieven, zie onze ferry bestemmingen pagina.

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube

Siremar Secundaire Routes

Siremar Secundaire Haven