Goedkope Blue Line ferries

kaart
 • Alle beste aanbiedingen voor Blue Line Ferries

  Het vinden van goedkope tarieven is eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Vind hier goedkope tarieven voor Blue Line Ferries

  De meest recente aanbiedingen, allemaal op een plek

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Vergelijk de prijzen van alle Blue Line ferries door gebruik te maken van bovenstaand prijsvergelijkingssysteem met real time prijzen en beschikbaarheid. Tevens is het mogelijk om een specifieke Blue Line ferry te boeken. Op A Ferry NL vindt u gemakkelijk en snel de goedkoopste Blue Line ferry overtocht. Selecteer de ferry route van uw voorkeur, vul alle benodigde gegevens en klik op "verder"of "zoeken" en boek vandaag nog online uw ferry overtocht op A Ferry NL.

Goedkope Blue Line ferries Secundaire Routes

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube

Alle Blue Line Recensies

gebaseerd op 2 beoordelingen
Blue Line
 • 15 oktober 2014
  een soepele overtocht van Kroatie naar Italie
  • Split naar Ancona met Blue Line

   soepele ontvangst, zeer sympatieke opvang waarbij de handicap van mijn vrouw keurig werd opgepakt met parkeren aan deken vervolgens bij toewijzing van de hut. Netjes en keurig gedaan !!

   Beoordeling door Ton en Ingrid Zutphen, Koppel.

 • 14 augustus 2014
  Matige service Blue Line
  • Ancona naar Split met Blue Line

   Wij vinden Blue line een matige rederij: om te beginnen duurde het inchecken bijna 1,5 uur in een ruimte zonder airco vervolgens werden de auto's verkeerd opgesteld om de boot in te gaan ( rij voor Hvar en Split stond gedeeltelijk door elkaar) De faciliteiten op de boot zijn op zich goed alleen niet geschikt voor piekmomenten: voor het bediende restaurant stond een wachtrij van minimaal een uur en bij het zelfbedieningsrestaurant was na een half uur in de rij te hebben gestaan alles op behalve koude en taaie vis, ( te weinig bestek aanwezig etc) daar werd de sfeer in de rij niet beter van. Hutten zijn op zich prima en voorzien van airco, stond nog wel een beker met mondspoeling van vorige gasten ( dus niet goed schoongemaakt) De wekservice ging niet via een intercom maar via kloppen op de deur. We dachten dat we uit bed moesten maar toen bleek het een de tussenstop te zijn in Hvar. Al met al een matige overtocht. Volgende keer maar een andere rederij proberen.

   Beoordeling door Martin & Marije, Koppel.