Goedkope Minoan Lines ferries

kaart
 • Alle beste aanbiedingen voor Minoan Lines Ferries

  Het vinden van goedkope tarieven is eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Vind hier goedkope tarieven voor Minoan Lines Ferries

  De meest recente aanbiedingen, allemaal op een plek

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Vergelijk de prijzen van alle Minoan Lines ferries door gebruik te maken van bovenstaand prijsvergelijkingssysteem met real time prijzen en beschikbaarheid. Tevens is het mogelijk om een specifieke Minoan Lines ferry te boeken. Op A Ferry NL vindt u gemakkelijk en snel de goedkoopste Minoan Lines ferry overtocht. Selecteer de ferry route van uw voorkeur, vul alle benodigd gegevens en klik op "verder" of "zoeken" en boek vandaag nog online uw ferry overtocht op A Ferry NL.

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube

Alle Minoan Lines Recensies

gebaseerd op 4 beoordelingen
Minoan Lines
 • 20 augustus 2016
  Bij gebrek aan alternatieven
  • Patras naar Ancona met Minoan Lines

   Alles aan boord van het schip is zeer duur en beperkt beschikbaar. Voldoende cash geld indien je tijdens de overtocht (één dag en één nacht) wil eten en drinken.

   Beoordeling door LucVdC, Alleenreizend.

 • 05 juli 2016
  vrachtverkeer belangrijker dan toeristen
  • Ancona naar Patras met Minoan Lines

   afgezien vd Minoan Lines staking, we vertrokken namelijk 4 dagen later. 13 mei ipv 9 mei. Het van en aan boord gaan, met een auto en caravan, was erg stressvol en chaotisch. toeristen staan op 2e plaats, belangrijkste zijn alle vrachtwagens.

   Beoordeling door Marjolijn Pokorny, Koppel.

 • 07 juni 2015
  Droevig
  • Patras naar Trieste met Minoan Lines

   Vies tot goor sanitair. Onbeleefd personeel (uitzonderingen daargelaten). Geen internet en geen mogelijkheid om te pinnen. Je zal maar met weinig cash aan boord zijn gegaan!!! Consumpties zeer prijzig. We hadden stoelen gereserveerd. Dat is af te raden. We konden gelukkig 's nacht alsnog in een hut. Wel cash € 180,00 betalen. Bleef niet veel meer over voor eten. En dus nergens kunnen pinnen. Receptioniste was overigens erg behulpzaam. Als een van de weinige. Geen idee of andere rederijen betere faciliteiten hebben maar als ze allemaal zo zijn gaan we de volgende keer gewoon met de auto terug. Over de Balkan.

   Beoordeling door Bert-Jan Landman, Koppel.

 • 21 oktober 2014
  Desastreuze terugtocht met een oude veerboot
  • Igoumenitsa naar Ancona met Minoan Lines

   De boot die door ons geboekt was (Cruise Europa), zou defect zijn. Er zou een vervangende overtocht geboekt worden via Anek Super Fast. Deze zou om 18.00 uur vertrekken. In Igoumenitsa hoorden wij dat pas om 24.00 uur een boot van Grimaldi zou komen. De Catania. Deze kwam pas om 01.30 uur aan en ging om 2.30 uur weg. Alleen heeft niemand verteld dat deze boot geen 16 uur maar 24 uur over de vaart zou doen. Hadden we dat vooraf geweten hadden we een andere dag vertrokken. De boot was bovendien oud en klein en met weinig voorzieningen voor dekpassages. Ons hotel in Ancona was hierdoor ook niet op tijd te annuleren, waardoor wij extra kosten hebben gemaakt. Kortom slechte communicatie en slechte service van Minoan. Ook hebben we geen antwoord ontvangen op onze mail met een officiële klacht over het feit dat er geen enkele communicatie over de veel langere reistijd is gegeven. En hierin stonden wij echt niet alleen. Er waren veel passagiers die nergens van op de hoogte waren en die aansluitingen met vervoer misten of accomodatie voor de nacht niet meer op tijd konden bereiken.

   Beoordeling door teleurgestelde griekenlandgangers, Koppel.