SpeedFerries

kaart
 • Boek SpeedFerries snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Reis in comfort en stijl

  Uw reis zal plezierig verlopen met SpeedFerries

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Speedferries heeft al haar overtochten geannuleerd en kan niet langer worden geboekt omdat de veerbootmaatschappij faillissement heeft aangevraagd.

Speedferries

Aan boord bij SpeedFerries

De Speed Ferries catamaran "SpeedOne" die dagelijks de ferry overtochten Boulogne - Dover verzorgt heeft aan boord plaats voor 200 auto's en 800 passagiers. Op de Speed Ferries SpeedOne worden alleen passagiers reizend met een auto geaccepteerd. De ferry is niet geschikt voor bussen, vrachtwagens, motoren en voetpassagiers. De SpeedFerries lounges, alsmede het zonnedek, de winkels, de bar en het café zijn allemaal ruim opgezet en er staan voldoende tafels met stoelen.

SpeedFerries heeft officieel toestemming om huisdieren te vervoeren zoals vastgelegd in de voorwaarden van de Pets Travel Scheme en kan zowel katten als honden vervoeren op de fast ferry van Boulogne naar Dover. Als uw huisdier in aanmerking komt voor vervoer zoals vastgelegd in het Pets Travel Scheme kunt u, tegen betaling, uw huisdier in de boeking opnemen.

SpeedFerries Overtocht Informatie & Ferry Tijden

Het spijt ons, er is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route seizoen gebonden is of wij bieden het op het moment niet aan. Voor alternatieven, zie onze ferry bestemmingen pagina.

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube

SpeedFerries Secundaire Routes

SpeedFerries Secundaire Haven

Alternatieve Ferry Maatschappijen