Tuana

kaart
 • Boek Tuana Maritime snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Reis in comfort en stijl

  Uw reis zal plezierig verlopen met Tuana Maritime

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Boek Ferries naar Fethiye in Turkije en Rhodos met Tuana Maritime

Wanneer u een bezoek aan Rhodos in Griekenland brengt, of zelfs als u een van de populaire resorts in de buurt van de Turkse stad Fethiye bezoekt, geeft Tuana Maritime u de kans om uw vakantie nog spannender te maken door het reizen tussen Turkije en Griekenland. Veel mensenmaken gebruik van deze ferry voor dagexcursies maar u kunt er ook zeker meerdere dagen verblijven.

Ferry Routes Tuana Maritime

Tuana Maritimeverzorgt dagelijks ferry overtochten tussen Rhodos en Fethiye en verbindt zo Griekenland en Turkije met elkaar.

Zie hieronder voor de nieuwste Tuana Maritieme ferry prijzen en vaartijden. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd Tuana Maritime tijdschema met aankomst-en vertrektijden.

Tuana Aanbiedingen - Ons laagste Prijzen en Deals

 • Fethiye - Rhodos

  • 1 x Voetpassagier Retour
   Reizen: 05-05-2017 - 08-05-2017
  • vanaf: €66
  • Tuana Maritime
  • passagiers(s)

Aan boord bij Tuana Maritime

Tuana Maritime werkt momenteel met twee moderne hoge snelheid passagiersschepen. Dit zijn de Aegean Queen en de Flying Poseidon. Beide schepen zijn modern en ontworpen om u naar uw bestemming in comfort en op snelheid te brengen. Gezien het feit dat de reistijd zo klein is, zijn er niet veel faciliteiten aan boord. Het is echter mogelijk om koude dranken en snacks aan boord kopen en er zijn toiletten. Van welke Tuana Maritime ferry u ook gebruik maakt, u bent altijd verzekerd van een eenvoudige, veilige en ontspannen reis.

Tuana Overtocht Informatie & Ferry Tijden

 • Fethiye - Rhodos

 • Rhodos - Fethiye

Tuana Routes Kaart

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube

Alle Tuana Maritime Recensies

gebaseerd op 1 beoordeling
Tuana Maritime
 • 18 augustus 2014
  Overtocht ivm bereiken van oze vakantiebestemming
  • Rhodos naar Fethiye met Tuana Maritime

   Slechts 1 loket, afhandeling niet geautomatiseerd. De dame zat er alleen voor. Ik heb haar geholpen met het beantwoorden van de vragen van passagiers die voor hun beurt bij het loket stonden. Zij was er blij mee. De koffers op de boot stonden overal, zelfs in het gangpad en op de zitplaatsen (gevaarlijk situatie), Slechte airco. Op sommige plaatsen in het schip was het koud en op andere plaatsen was het erg heet. Geen comforteabele overtocht. Maarschappij moet een voorbeeld nemen aan rederij Dodekanesos uit Griekenland. Koffers staan in laatruim en niet op de stoelen en in de gangpaden. Personeel helpt bij deze rederij de mensen met het opbergen van de koffers. De Grieken zijn harde werkers en houden de veiligheid goed inde gaten. De stoelen bij de Griekse maatschappij zijn beter en comfortabeler. Kortom Tuana Maritime verdient een dikke onvoldoende cijfer 3. Alleen de catering scoort redelijk. Ik heb geen koffie of thee gedronken. De communicatie vanuit de leiding omtrent de vaarcondities werden op tijd en duidelijk gecommuniceerd. Er valt veel te verbeteren. Dat zal de maatschappij hopelijk oppakken.

   Beoordeling door Caroline Greeve, Familie met oudere kinderen.

Tuana Secundaire Routes

Tuana Secundaire Haven

Alternatieve Ferry Maatschappijen