Contact AFerry.nl

Heeft u vragen of problemen? Geen probleem wij zijn hier om verder te helpen!

Wij proberen het gebruik van onze site zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken, maar we begrijpen dat mensen af en toe vragen hebben. Echter, voordat u contact met ons op neemt adviseren wij u een kijkje te nemen op onze FAQ pagina's. U kunt het onderstaande menu gebruiken om het onderwerp dat u een vraag over heeft te vinden.Ons Adres

Klantenservice
AFerry NL
2morrow Court
Appleford Road
Sutton Courtenay
Oxfordshire
OX14 4FH United Kingdom

E-mail en telefoonnummer

Als u in het Verenigd Koninkrijk bent kunt u ons bellen op 0844 576 5503. Als u buiten het Verenigd Koninkrijk bent, gebruik dan 0044 844 576 5503.
Als u een wijziging in de boeking wil maken kan u dat doen via Mijn Account op de website. Hier kunt u verschillende wijzigingen aanvragen. Let op: wij proberen uw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen en proberen het binnen 48 uur te behandelen. Een wijziging is slechs in aanvraag totdat u een werkelijke bevestiging heeft ontvangen van de wijziging. Mocht er urgentie zijn bij de wijziging dan raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen.

Openingstijden klantenservice

Maandag t/m vrijdag: 11:00 - 17:30 uur
Zaterdag en zondag: 11:00 - 16:30 uur

Indien u al een boeking heeft gemaakt kunt u gemakkelijk communiceren via Mijn Account, hier kunt u vragen stellen en wijzigingen aanvragen.

Als u al een boeking bij ons heeft gemaakt, kunt u de contactgegevens op uw boekingsbevestiging e-mail vinden.

Als u geen antwoord op uw vragen heeft gevonden via onze FAQ pagina's. Neem dan contact met ons op. We hebben een toegewijd klantenservice team gevestigd in het Verenigd Koninkrijk die klaar staan om u te helpen.

Top Contact AFerry.nl

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube