Ferry Dun Laoghaire

kaart
 • Dun Laoghaire Veerboten

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Dun Laoghaire Aanbiedingen en Acties

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ferry haven Dun Laoghaire

Boek uw ferry overtocht tussen Dun Laoghaire in Ierland en de ferry haven van Holyhead in Engeland met de veerbootmaatschappij Stena Line op A Ferry NL.

De ferry haven van Dun Laoghaire is al meer dan 190 oud en één van de belangrijkste toegangspoorten tot Ierland vanuit het Verenigd Koninkrijk.

Dun Laoghaire is een grote stad en zeehaven aan de voet van de heuvels van het Dublin gebergte in Ierland. Dun Laoghaire ligt aan de kust ongeveer 11 km ten zuiden van Dublin, de hoofdstad van Ierland. Dun Laoghaire heeft een mooie ferry haven en is een ideale uitvalsbasis voor uw reis door Ierland.

Dun Laoghaire is vermoedelijk de oudste stad in Ierland. Het is in de 5de eeuw vernoemd naar Koning Laoghaire, de stichter van de stad. Hij gebruikte dit gebied als zeefort (Dun) om van hieruit invallen in Frankrijk en Engeland te beginnen.

In de zomermaanden (van juni tot september) zijn er bijna elke week festivals in Dun Laoghaire. Ook in de herfst en in de wintermaanden zijn er festivals en wordt de haven van Dun Laoghaire en de stad omgetoverd tot een gezellige en sfeervolle plaats. Andere bezienswaardigheden zijn het Nationale Maritime Museum, de East Pier promenade in de haven van Dun Laoghaire en de James Joyce Toren.

Dun Laoghaire Ferry Tijden & Overtocht Informatie

Het spijt ons, er is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route seizoen gebonden is of wij bieden het op het moment niet aan. Voor alternatieven, zie onze ferry bestemmingen pagina.

Ferry haven Dun Laoghaire faciliteiten

De ferry haven van Dun Laoghaire heeft een moderne terminal met tal van voorzieningen zoals een speciale ruimte om uw baby te verschonen, bagagekluisjes, (invaliden)toiletten en een café. Bij de terminal heeft u de mogelijkheid om kort en lang te parkeren (U dient vooraf te betalen). Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor gehandicapten beschikbaar in het havengebied waar u gebruik van kunt maken op vertoon van uw Europese invalidenkaart.

Ferry haven Dun Laoghaire routebeschrijving

Per Auto
Nadert u Dun Laoghaire vanuit het westen (vanuit Limerick Portlaoise of Galway), dan volgt u de borden Dublin tot u bij de M50/N81 komt. Vervolgens volgt u de borden met het Stena Line logo richting de ferry haven van Dun Laoghaire. Op deze borden worden ook de andere steden die u onderweg passeert aangegeven.

Komend vanuit het noorden en het noordwesten volgt u de borden richting Dublin, en vervolgens de weg naar de Eastlink Toll brug en de N11 richting het zuiden voor Wexford en de South East. Vervolgens volgt u de borden naar de haven van Dun Laoghaire.

Komend vanuit het zuiden en het zuidwesten (via Waterford, Kilkeeny of Carlow) volgt u de borden richting Dublin die u naar de N11 leiden. Zodra u Loughlinstown nadert, dichtbij Bray, zult u borden richting de ferry haven van Dun Laoghaire zien.

De ferry haven van Dun Laoghaire ligt dichtbij het stadscentrum. Al reizend langs de kust richting het DART spoorwegstation zult u borden tegenkomen voor de Stena Line Terminal. Vanuit het stadscentrum van Dun Loaghaire volgt u de Marine Road richting de zee en vervolgens volgt u de borden richting de ferry terminal.

Per Bus
Busmaatschappij Eireann verzorgt diensten van/naar de ferry haven van Dun Laoghaire vanuit het hele land. Dublin Bus verzorgt geregelde diensten in de stad en in de provincie Dublin.

Per Trein
Tegenover de ferry terminal in Dun Laoghaire ligt het DART (Dublin Area Rapid Transport) treinstation met verbindingen naar het centraal trein- en busstation in Dublin. Tijdes de piekuren gaat er elke 10 minuten een trein en tijdens de daluren (van 05.50 uur tot 23.00 uur van maandag tot zaterdag en op zondag van 09.00 uur tot 22.30 uur) elke 20 minuten. Een Intercity trein verbindt Dublin met de meeste steden in Ierland.

Boek nu online uw ticket voor uw ferry overtocht naar Dun Laoghaire in Ierland vanuit de haven Holyhead in Engeland met de veerbootmaatschappij Stena Line op A Ferry NL.

Ferry Dun Laoghaire Secundaire Routes

Dun Laoghaire Haven Kaart

Dun Laoghaire Haven Adres

Stena Line

The Ferry Terminal, St Michaels Wharf, Dun Laoghaire Harbour(It is about twelve kilometres south of Dublin city centre), Dun Laoghaire, County Dublin, Republic of Ireland.

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube

Handige Ferry Informatie