Ferry Esbjerg

kaart
 • Esbjerg Veerboten

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Esbjerg Aanbiedingen en Acties

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ferry haven Esbjerg

Boek uw ferry overtocht tussen Esbjerg in Zuid-Denemarken en de ferry haven van Harwich in Engeland, Torshaven op de Faroe Eilanden en Seysdisfjordur op IJsland met de veerbootmaatschappij DFDS Seaways en Smyril Line op A Ferry NL.

Esbjerg is een havenstad aan de westkust van het schiereiland Jutland in Denemarken en ligt op ong. 280 km van de hoofdstad Kopenhagen. De ferry haven van Esbjerg ligt aan de Noordzee en wordt als de westelijke toegangspoort tot Denemarken beschouwd.

Esbjerg werd 130 geleden gesticht en is een van de jongste steden in Denemarken. Het is bekend vanwege het maritiem erfgoed. Behalve het populaire visserij en maritiem Museum met openluchttentoonstellingen, aquarium en "sealarium" heeft Esbjerg nog veel meer te bieden. Geniet van de hedendaagse kunst in het Esbjerg Kunst Museum en vergeet vooral niet de prachtige amber kunstvoorwerpen in het belangrijkste museum in Esbjerg. De mooie stranden in dit gebied en de cafe's en restaurants in het bloeiende centrum van Esbjerg zijn perfect op elkaar afgestemd.

Esbjerg Ferry Tijden & Overtocht Informatie

Het spijt ons, er is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route seizoen gebonden is of wij bieden het op het moment niet aan. Voor alternatieven, zie onze ferry bestemmingen pagina.

Ferry haven Esbjerg faciliteiten

Er zijn in de ferry haven twee cafe's, een winkel die lokale producten, kranten en snacks verkoopt en een lounge voor de passagiers. De ferry terminal is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Ferry haven Esbjerg routebeschrijving

Per Auto
Vanuit Kopenhagen neemt u de snelweg E20. Vanuit Noord-Denemarken volgit u de E45 die bij Kolding overgaat in de E20 (op ong. 80 km van Esbjerg). Blijf de E20 dwars door de stad volgen tot u de ferry terminal nadert. Hier verandert de naam van de weg in Toldbodvej. Ga naar links naar Dokvej richting de ferry terminal.

Per Bus
De lokale bus nr. 5 rijdt tussen Dokvej (buiten bij de ferry terminal) en het centrale treinstation.

Ferry Esbjerg Secundaire Routes

Esbjerg Haven Kaart

Esbjerg Haven Adres

DFDS Seaways

Dokvej 3, DK-6700, Esbjerg, Denmark.

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube

Handige Ferry Informatie