Anen Lines

kaart
 • Boek Anen Lines snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Reis in comfort en stijl

  Uw reis zal plezierig verlopen met Anen Lines

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Anen Lines Ferries is niet meer werkzaam maar u kunt alternatieve maatschappijen vinden voor ferries naar Griekenland

Anen Lines heeft al haar overtochten geannuleerd en kan niet langer worden geboekt omdat de deze maatschappij al haar diensten heeft gestaakt.

Anen Lines

Met de ferry naar Kalamata, Gytheion, Kythira, Kissamos, Antikythira, Neapoli en Piraeus in Griekenland? Welkom op de Anen Lines pagina van A Ferry NL. Hier boekt u uw ferry overtocht met de veerboot maatschappij Anen Lines online in real time. De veerboot maatschappij Anen Lines verzorgt ferry overtochten naar Kalamata, Gytheion, Kythira, Kissamos, Antikythira, Neapoli en Piraeus in Griekenland. Zoek nu eenvoudig en snel de prijs op voor uw ferry overtocht en boek uw Anen Lines boot tickets online en in real time op A Ferry NL.

Ontdek Kalamata met de veerboot maatschappij Anen Lines

Kalamata is een grote stad gebouwd aan de voet van de Taygetos-gebergte. Het ligt in het zuiden van de Peloponnesos en is de hoofdstad van Messinia. Beleef hier het intense ritme van het dagelijks leven en laat je verrassen door de gastvrijheid van de lokale bevolking. Dit is een stad die haar bezoekers veel te bieden heeft.

Ontdek Gytheion met de veerboot maatschappij Anen Lines

Gytheion is een havenstadje in het district Lakona met prachtige Neoklassieke gebouwen. Ten noorden van de stad bevinden zich ruines van oude kastelen en Romeinse gebouwen. In het stadhuis is een kleine Byzantijnse collectie te bewonderen. Het eiland Marathonisi dat nu verenigd is met Gytheion, is volgens de overlevering de plaats waar Paris de nacht heeft doorgebracht met de knappe Helena. In het midden van het eiland ligt de toren van Janetaki (tegenwoordig zowel een historisch als folklore museum).

Anen Lines Overtocht Informatie & Ferry Tijden

Het spijt ons, er is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route seizoen gebonden is of wij bieden het op het moment niet aan. Voor alternatieven, zie onze ferry bestemmingen pagina.

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube

Anen Lines Secundaire Routes

Anen Lines Secundaire Haven

Alternatieve Ferry Maatschappijen