Ferry Duinkerke - Dover

kaart
 • Duinkerke naar Dover

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website

 • Duinkerke - Dover

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciaal callcenter om uw verder te helpen

Boek een ferry vanaf Duinkerke naar Dover met Aferry.nl

Bent u op zoek naar een overtocht van Duinkerke naar Dover? Op deze pagina vindt u alle praktische informatie. Bekijk de dienstregelingen van verschillende veerboot maatschappijen en boek direct bij AFerry. Toch liever de andere kant op? Bekijk dan de route van Dover naar Duinkerke.

Van Duinkerke naar Dover met DFDS Seaways

DFDS Seaways vaart u van binnen 2 uur tijd van het Franse Duinkerke naar Dover. Via de Kanaaltunnel kunt u binnen 35 minuten de treinreis maken van Calais (vlakbij Duinkerke) naar Folkestone (vlakbij Dover).

Dunkerque - Dover Ferry Tijden

 • Duinkerken - Dover (DFDS Seaways)

Boeken

Als u wilt boeken kunt u onze zoekfunctie gebruiken om een reis te kiezen die het beste bij uw wensen past. Voer uw route in, kies een tijd en datum en vul de rest van de details in. Onze zoekmachine vindt de beste opties voor u.

Aanbiedingen

Onze prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Hoe drukker het is, hoe hoger de prijzen. Het kan daarom goedkoper zijn om op een andere datum of tijdstip te reizen. Het is daarom ook voordelig om zo vroeg mogelijk te boeken. Een ander alternatief voor de reis van Duinkerke naar Engeland is om uw reis te starten vanuit Calais. Vanuit Calais gaan er ook dagelijks overtochten naar Dover.
Onze speciale aanbiedingen worden vaak direct verwerkt in de prijs om een zo goedkoop mogelijke overtocht aan te bieden. Let tijdens het boeken dus goed op of er eventuele voorwaarden aan uw boeking vast zitten voor eventuele wijzigingen. Voor al onze aanbiedingen kunt u een kijkje nemen op de Aanbiedingen-pagina.

Alternatieve Ferry Routes

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube