Ferry Oslo - Frederikshaven

kaart
 • Oslo naar Frederikshaven

  Bekijk de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben geboekt

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website

 • Oslo - Frederikshaven

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en hebben een speciaal callcenter voor al uw vragen

Boek een ferry vanaf Oslo naar Frederikshaven met Aferry.nl

Bent u op zoek naar een overtocht van Frederikshaven naar Oslo? Op deze pagina vindt u alle praktische informatie. Bekijk de dienstregelingen van verschillende veerboot maatschappijen en boek direct bij AFerry.

Van Oslo naar Frederikshaven

Stena Line verzorgt de overtocht van Oslo naar Frederikshaven. De reis duurt in totaal 12 uur en 30 minuten. Tijdens de reis is een accomodatie verplicht. Stena Line vaart met de Stena Saga, deze cruise is van alle gemakken voorzien om uw tocht nog aangenamer te maken. Zo zijn er meerdere restaurants en cafes aanwezig aan boord, er is een spa, u kunt tax-free winkelen en er is zelfs een discotheek voor entertainment. U hoeft zich ondertussen niet te vervelen en kan heerlijk uitgerust aankomen op de plek van bestemming!

Oslo - Frederikshaven Ferry Tijden

 • Oslo - Frederikshavn (Stena Line)

Boeken

Als u wilt boeken kunt u onze zoekfunctie gebruiken om een reis te kiezen die het beste bij uw wensen past. Voer uw route in, kies een tijd en datum en vul de rest van de details in. Onze zoekmachine vindt de beste opties voor u.

Alternatief

Er is een alternatief beschikbaar voor de reis naar Frederikshaven. Van uit het Noorse Larvik vertrekt er een veerboot naar het Deense Hirtshals. Deze overtocht wordt verzorgd door Color Line en duurt slechts 3 uur en 45 minuten.

Aanbiedingen

Onze prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Hoe drukker het is, hoe hoger de prijzen. Het kan daarom goedkoper zijn om op een andere datum of tijdstip te reizen. Het is ook voordelig om zo vroeg mogelijk te boeken.
Onze speciale aanbiedingen worden vaak direct verwerkt in de prijs om een zo goedkoop mogelijke overtocht aan te bieden. Let tijdens het boeken dus goed op of er eventuele voorwaarden aan uw boeking vast zitten voor eventuele wijzigingen. Voor al onze aanbiedingen kunt u een kijkje nemen op de Aanbiedingen-pagina.

Alternatieve Ferry Routes

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube