Ferry Haugesund

kaart
 • Haugesund Veerboten

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Haugesund Aanbiedingen en Acties

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ferry haven Haugesund

Let op: op dit moment worden er geen ferry overtochten aangeboden op A Ferry NL vanuit de ferry haven van Haugesund.

De ferry haven van Haugesund ligt in Zuidwest-Noorwegen aan de Noordzee. Dankzij de strategische ligging van Haugesund aan de Karmsund groeide het uit tot een belangrijke havenstad. Haugesund wordt beschermd tegen ruw weer door het eiland Karmoy en de archipel Rovær.

In het zuidwesten van Noorwegen daar waar de wegen samenkomen en de fjorden in zee stromen, ligt de parel van het zuidwesten, Haugalandet. In het noorden wordt zij geflankeerd door de gletsjer Folgefonna en in het zuiden door de bergformatie Preikestolen. Daar vindt u een van de schilderachtigste en aangenaamste regio's van Europa. Deze regio wordt omgeven door een spectaculaire kustlijn, adembenemende fjorden, schilderachtige bergen, weelderige valleien, kronkelende rivieren, kalme meren, levendige steden en charmante plattelandsdorpjes.

Haugesund Ferry Tijden & Overtocht Informatie

Het spijt ons, er is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route seizoen gebonden is of wij bieden het op het moment niet aan. Voor alternatieven, zie onze ferry bestemmingen pagina.

Ferry haven Haugesund faciliteiten

De ferry haven van Haugesund ligt slechts op 500 meter van het stadscentrum op het eiland Risoy en is hiermee verbonden door een brug. In de ferry terminal vindt u meerdere faciliteiten zoals toiletten, drankautomaten, bagagekluisjes enz.

Tegenover de busterminal Flotmyr vlakbij het stadion zijn er mogelijkheden om lang te parkeren. Kort parkeren is mogelijk in Skåregaten en Sorhauggaten. Parkeermeters vindt u in het nabijgelegen stadscentrum.

Haugesund Haven Kaart

Haugesund Haven Adres

Fjord Line

Garpeskjærskaienx, N5501, Norway.

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube