Ferry Oostende

kaart
 • Oostende Veerboten

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Oostende Aanbiedingen en Acties

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ferry haven Oostende

Boek uw ferry overtocht tussen Oostende in België en de ferry haven van Ramsgate in Engeland met de veerbootmaatschappij Transeuropa Ferries op A Ferry NL. Transeuropa Ferries werkt op deze ferryverbinding samen met de Franse maatschappij LD Lines.

Oostende is een stad in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Het ligt op slechts 35 km van de Nederlandse grens en op 30 km van de Franse grens. Oostende is de grootste stad langs de kust en is een van de populairste vakantieplaatsen in België. Het is echter niet alleen een belangrijk toeristisch centrum, maar ook een belangrijk economisch centrum. De stad is vanuit de haven vlot te bereiken zowel over de weg als met het openbaar vervoer.

Oostende ligt in Vlaanderen, de noordelijke deelstaat van België, waar Nederlands wordt gesproken (dat is ook de officiële taal). Tijdens de zomer worden de vijf stranden druk bezocht door zonliefhebbers en zwemmers. De stad is een ideale vakantiebestemming voor de hele famile met uitstekende restaurants, winkels, hotels en interessante bezienswaardigheden. In de omgeving van Oostende is veel te zien en de auto is het ideale vervoermiddel om deze omgeving te verkennen.

Oostende heeft een aantal interessante musea zoals het Museum voor de Beeldende Kunst waar het werk van beroemde Belgische schilder James Ensor hangt, het Provinciale Museum voor de Moderne Kunst met een overzicht van de recente geschiedenis van Belgische kunst en het Mercator Museum, oorspronkelijk een marine opleidingsschip en nu een museum. Of bezoek het Noordzee Aquarium, de in 1904-1905 gebouwde Sint Pieter en Paulus kerk en het Fort Napoleon Fort.

Deze veerdienst Oostende - Ramsgate is de enige directe kanaalverbinding tussen Engeland en België. U kunt kiezen uit 3 ferry overtochten per dag in beide richtingen. De vaartijd tussen Oostende en Ramsgate bedraagt vier uur.

De passagiersveerdienst tussen Oostende en Ramsgate is door Transeuropa Ferries opgestart op 20 Juli 2004. De veerbootmaatschappij Transeuropa Ferries vervoert alleen passagiers die reizen met hun voertuig (auto's, caravans, kampeerauto's, motorfietsen en vrachtwagens). Touringcars en voetpassagiers worden niet geaccepteerd op de ferry overtochten.

Oostende Ferry Tijden & Overtocht Informatie

Het spijt ons, er is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route seizoen gebonden is of wij bieden het op het moment niet aan. Voor alternatieven, zie onze ferry bestemmingen pagina.

Ferry haven Oostende faciliteiten

Naast de ferry terminal is een trein station, evenals telefoons en een taxistandplaats. De haven heeft goede voorzieningen voor mindervaliden. De passagiersterminal is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Ferry haven Oostende routebeschrijving

Per Auto
Vanwege de gunstige geographische ligging doet de ferry haven van Oostende dienst als toegangspoort tot Frankrijk, Nederland en Duitsland. De ferry haven ligt aan de snelweg A10/E40 (op 200 meter van de Transeuropa ferry terminal).

Per Trein
Het treinstation dat dichtbij de ferry terminal ligt heeft een Thalys verbinding (hogesnelheidstrein) met Frankrijk, Duitsland en Nederland. Reistijd vanuit Oostende naar Parijs is slechts anderhalf uur en naar Amsterdam twee uur.

Vraag eenvoudig en snel de prijs op voor uw Oostende - Ramsgate ferry overtocht en boek uw ferry tickets online op A Ferry NL.

Ferry Oostende Secundaire Routes

Oostende Haven Kaart

Oostende Haven Adres

TransEuropa Ferries

Port of Oostende, Slijkensesteenweg, 2 8400 Oostende, 2 8400 , Belgium.

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube

Handige Ferry Informatie