Ferry Stranraer

kaart
 • Stranraer Veerboten

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Stranraer Aanbiedingen en Acties

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ferry haven Stranraer

Boek uw ferry overtocht tussen Stranraer in Schotland en de ferry haven van Belfast in Ierland met de veerbootmaatschappij Stena Line op A Ferry NL.

Net over de grens met Engeland en op minder dan 2 uur rijden van Glasgow ligt de ferry haven van Stranraer aan Loch Ryan. De ferry haven van Stranraer ligt in het centrum van de stad en wordt beschouwd als de toegangspoort tot Ierland vanuit Schotland. Stranraer is de grootste plaats in het zuidwesten van Schotland.

De haven in Stranraer werd rond 1750 gebouwd. Verdere ontwikkeling van de haven vond rond 1820 plaats. De komst van de spoorlijn vanuit Dumfries in 1861 heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Stranraer de belangrijkste haven van de omgeving werd. In 1862 werd de spoorlijn verlengd om de haven rechtstreeks te dienen. In hetzelfde jaar werd er ook een spoorwegverbinding naar Portpatrick geopend. Enige tijd later werd er een spoorwegverbinding noordelijk naar Girvan tot stand gebracht. De 150 jaar daarna was Stranraer onbetwist de belangrijkste Schotse haven voor veerdiensten naar Ierland. Op de Ierse routes verschenen eerder dan elders in Engeland roll-on roll-off ferries.

Stranraer Ferry Tijden & Overtocht Informatie

Het spijt ons, er is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route seizoen gebonden is of wij bieden het op het moment niet aan. Voor alternatieven, zie onze ferry bestemmingen pagina.

Ferry haven Stranraer faciliteiten

De ferry terminal in de haven van Stranraer biedt uitgebreide faciliteiten zoals een snackbar, een winkel, verkoopautomaten en toiletten. Zowel mogelijkheden voor kort en lang parkeren zijn voor handen dichtbij de ferry haven. Het treinstation ligt niet ver van de ferry terminal.

Ferry haven Stranraer routebeschrijving

Per Auto
De ferry haven van Stranraer is gemakkelijk bereikbaar via de A77 en de A75 en ligt dichtbij het stadscentrum en het treinstation.

Ferry Stranraer Secundaire Routes

Stranraer Haven Kaart

Stranraer Haven Adres

Burns House, Wigtownshire, DG9 7RA, Scotland.

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube

Handige Ferry Informatie