Ferry Harwich

kaart
 • Harwich Veerboten

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Harwich Aanbiedingen en Acties

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ferry haven Harwich

Boek uw ferry overtocht tussen Harwich in Engeland en de ferry haven van Hoek van Holland in Nederland en Esbjerg in Denemarken met de veerbootmaatschappij Stena Line en DFDS Seaways op A Ferry NL.

De ferry haven van Harwich is één van de belangrijkste multifunctionele vracht- en passagiershavens in Engeland en heeft uitstekende weg- en spoorverbindingen met het binnenland, Londen en het zuidoosten van Engeland. Vanuit de ferry haven van Harwich vertrekken geregeld veerdiensten naar Scandinavië en de Benelux-landen.

Harwich is een havenstad in Essex in Engeland en ligt ten zuiden van de de rivier de Stour. Het ligt op ong. 135 kilometer ten noordoosten van Londen. In de middeleeuwen was Harwich het vertrekpunt voor verschillende overzeese expedities. In 1657 vormde Harwich zelfs het hoofdkwartier van de Koninklijke Marine. In Harwich is een groot aantal historische gebouwen te bewonderen zoals de High and Low Lighthouses, de Treadwheel Crane en de Electric Palcace Cinema, een van de oudste bioscopen van Engeland (geopend op 18 November, 1911). Vandaag de dag is Harwich International Port een uiterst moderne en multifunctionele haven en de havenfaciliteiten zijn goed bereikbaar. Harwich International Port vormt een belangrijke toegangspoort tot het vasteland van Europa. Verschillende veerdiensten vanuit Hoek van Holland (Stena Line) en Esbjerg (DFDS) maken gebruik van deze faciliteiten.

Naast Harwich vindt u in deze noordoostelijke hoek van Essex een combinatie van historische steden, prachtig kustgebied en platteland. U kunt vanuit Harwich onder meer het nabijgelegen Suffolk bezoeken, Cambridge en andere historische plaatsen. Overnachten is mogelijk in een van de vele hotels of pensions in deze omgeving.

Harwich Ferry Tijden & Overtocht Informatie

 • Harwich - Hoek van Holland (Stena Line)

 • Hoek van Holland - Harwich (Stena Line)

Ferry haven Harwich faciliteiten

De ferry haven van Harwich is hoogst efficiënte, moderne en multifunctionele haven, waar u alle voorzieningen vindt die u van een drukke haven mag verwachten.

Ferry haven Harwich routebeschrijving

Per Auto
Volg de hoofdweg A12 van Noord-Londen richting Colchester, neem dan de A120 naar Harwich. Vanuit Norwich neemt u de A140 naar het noorden richting Ipswich, vervolgens de ringweg A45 rond Ipswich, de A137 naar Manningtree, en volg vervolgens de borden Harwich.

Per Bus
Tussen Harwich en Londen rijden regelmatig bussen, evenals vanuit enkele andere steden in Engeland.

Per Trein
Er rijden treinen van Londen Liverpool Street station naar Harwich International. De treinen komen bij de vertrekhal aan, waar u vervolgens de roltrap neemt naar de incheckbalie.

Alle Ferry Harwich Recensies

gebaseerd op 14 beoordelingen
 • 10 november 2016
  Prima overtocht
  • Hoek van Holland naar Harwich met Stena Line

   Mooie boot met veel faciliteiten. Genoeg te doen op de boot om de reis zo aangenaam mogelijk te maken. Voor we het wisten waren we er al. Ook het in- en uitschepen ging heel vlot.

   Beoordeling door Lydia, Koppel.

 • 10 oktober 2016
  Comfortabele overtocht
  • Harwich naar Hoek van Holland met Stena Line

   Erg prettige en comfortabele overtocht. We hadden wel een stoel gehuurd wat op zich niet. Odig was qua bezetting maar wat we wel alsprettig ervaren hebben. Toch een vast plekje.

   Beoordeling door Bert, Koppel.

 • 13 september 2016
  Zeer tevreden!
  • Hoek van Holland naar Harwich met Stena Line

   De hele overtocht was een uitermate prettige ervaring. Op de heenweg hadden we een zeer ruime vier persoons buitenhut, die prima verzorgd was. Kleine kritische kanttekeningen voor de wifi op dek 9, die niet goed functioneerde, en de prijzen voor eten en drinken, die ik aan de hoge kant vind. Het zijn slechts details, want we zijn uitermate tevreden!

   Beoordeling door Anoniem, Familie met jonge kinderen.

 • 05 september 2016
  ruimte voor verbetering
  • Harwich naar Hoek van Holland met Stena Line

   Chaotisch!

   Beoordeling door Anoniem, Koppel.

 • 04 september 2016
  naar huis
  • Harwich naar Hoek van Holland met Stena Line

   Jammer dat het bovenste dek afgesloten was

   Beoordeling door Anoniem, Koppel.

Harwich Haven Kaart

Harwich Haven Adres

DFDS Seaways

Harwich International Port, Parkeston, Harwich, Essex, CO12 4SR, United Kingdom.

Stena Line

Harwich International Port, Parkeston, Harwich, Essex, CO12 4SR, United Kingdom.

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Volg ons op

Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube

Handige Ferry Informatie