2GO Travel

2GO Travel
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele 2GO Travel schepen. 2GO Travel verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Filipijnen,. Een 2GO Travel ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de 2GO Travel te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek 2GO Travel ferry overtochten naar Bacolod City, Cagayan De Oro, Cebu City en manilla.

Welke route u ook kiest met 2GO Travel reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Overzicht

Check-in informatie

Check-in: 1. U moet 4 voor uw vertrek aanwezig zijn in de terminal. Passagiers voor Cotabato en Butuan moeten de Ticketing Office een dag voor aanvang bellen om te kijken wanner ze het beste aanwezig kunnen zijn. 2. De passagier moet een geldig identificatiebewijs en dit eTicket kunnen tonen bij de terminalat the terminal together. 3. Een "No Show Fee" wordt in rekening gebracht als u geld terug wil en niet op tijd heeft geannuleert. 4. 30 minuten voor vertrek sluit de gate. Indien u te laat bent kunt u geweigerd worden aan boord.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

2GO Travel Routes

    • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
    • Boek met vertrouwen met
    • Uw reis zal plezierig verlopen met 2GO Travel

    Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

    Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen