Ferry Aberdeen

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek uw ferry overtocht tussen Aberdeen en de ferry haven van Kirkwall op de Orkney Eilanden en Lerwick op de Shetland Eilanden (Lerwick) met de veerbootmaatschappij NorthLink Ferries op AFerry. De ferry haven van Aberdeen aan de oostkant van Schotland is een van de drukste havens in Engeland. Daarbij is het de belangrijkste handelshaven in Noordoost-Schotland met meer dan 9000 aanleggende schepen en de verwerking van ca. 4 miljoen ton cargo per jaar en aanloophaven voor cruise ferries. De ferry haven van Aberdeen ligt in het zuidoosten van de stad en is vanuit heel Engeland goed bereikbaar zowel over de weg als per spoor.

  • Ferry haven Aberdeen
  • Ferry haven Aberdeen
  • Ferry haven Aberdeen

Ferry haven Aberdeen faciliteiten De ferry terminal in de haven van Aberdeen biedt uitgebreide faciliteiten zoals ticket verkoop, verkoopautomaten, telefoon, toiletten en liften. De ferry terminal is goed toegankelijk voor minder validen. Passagiers kunnen tegen een speciaal tarief gebruik maken van het nabijgelegen NCP parkeerterrein in Ship Row.

Boek uw ferry naar Shetland vanaf Scotland's grootste ferry haven simpel en veilig met AFerry.

Aberdeen Kaart

Bekijk map

Havenadres

NorthLink

Jamieson's Quay, Aberdeen, AB11 5NP, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen