Adria Ferries

Adria Ferries
kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

De veerbootmaatschappij Adria Ferries werd in 2004 opgericht met het doel de populaire veerdienst Ancona - Durres te hervatten. Deze veerdienst werd voorheen onderhouden door Adriatica Di Navigazione.

Ferry Routes Adria Ferries

Adria Ferries doet dienst tussen de ferry haven van Durres in Albanië en de ferry havens van Ancona en Bari in Italië. De overtocht tussen de ferry havens Ancona en Durres wordt 3 keer per week aangeboden, met een vaartijd van ongeveer 18 uur. De tweede route die door Adria Ferries wordt aangeboden is die tussen Bari en Durres. Deze ferry overtocht vindt 4 keer per week plaats, met een vaartijd van ongeveer 8 uur.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen minstens 3 uur voor vertrek in te checken met.

routes:
4
Kortste oversteek:
Bari - Durres
8 uur
Meest populaire route:

Adria Ferries Routes

 • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
 • Boek met vertrouwen met
 • Uw reis zal plezierig verlopen met Adria Ferries

Aan boord bij Adria Ferries

De vloot van Adria Ferries bestaat uit 2 schepen, de Riviera del Conero en de Riviera Adriatica. Passagiers kunnen aan boord van de ferry gebruik maken van alle faciliteiten, zoals een restaurant en een winkeltje waar onder meer parfum, sigaretten en alcoholische dranken belastingvrij kunnen worden gekocht.

Video

Adria Ferries YouTube Video

Recensies

 • 26 Aug 2019
  Ontspannen overtocht van Durres naar Ancona
  • Prima overtocht gehad, vooral dankzij een eigen hut. Zonder hut was het minder geweest want de boot was erg vol. Faciliteiten aan boord waren redelijk. We misten een winkeltje met wat levensmiddelen.

   Beoordeling door OTTO CAZEMIER

 • 27 Apr 2018
  Europatrip
  • Alles was best prima maar de incheck was 2 kilometer van het opgegeven adres dus dat was wel ff zoeken

   Beoordeling door LEENARDUS BASTIAAN DE KUIJPER

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen