Adriatica Traghetti Ferries

Adriatica Traghetti
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Let op: deze ferry bedrijf is niet langer beschikbaar. Er zijn echter alternatieve maatschappijen.

U kunt AFerry gebruiken om een ​​Adriatica Traghetti ferry te boeken naar Italië en Albanië. Adria Ferries heeft de eerste snelle oversteek naar Albanië van Durres naar Bari en vice versa. AFerry heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Adriatica Traghetti Ferries en de laatste aanbiedingen.

U kunt AFerry gebruiken om Adria veerboten te boeken naar Bari en Durres. Zie hieronder voor de nieuwste Adriatica Traghetti Ferries prijzen en vaartijden. Klik op de ferry route voor een gedetailleerde Adriatica Traghetti Ferries tijdschema.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen altijd minimaal 2 uur voor vertrek bij de haven van vertrek aanwezig te zijn (we adviseren 3 uur in geval van hoogseizoen).

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Adriatica Traghetti Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Adriatica Traghetti

  Aan boord bij Adriatica Traghetti Veerboten

  De Adriatica I en de Ankara zijn de namen van Adriatica Traghetti Ferries twee schepen. Aan boord van beide schepen vindt u een breed scala aan faciliteiten, zoals speelplaatsen voor kinderen, belastingvrije winkels en bars te vinden. Aan boord van de Adriatica I is er zelfs een Engels pub.

  Adriatica Traghetti Ferries schepen hebben ook een self-service restaurant aan boord met heerlijke Italiaanse en Albanese gerechten en snelle snacks. U vindt er ook bars en lounges aan boord, waar u kunt genieten van een drankje of een snack. In de zomermaanden zijn er de mogelijkheden om een duikje te nemen in het zwembad van de veerboot of aan uw kleurtje werken op de zonne dek.


  Of u het Adriatica Traghetti Ferries Durres Bari ferry route of de Adriatica Traghetti Ferries Bari Durres service gebruikt, u bent gebonden aan een ontspannen en plezierige reis met Adriatica Traghetti Ferries.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen