Adriatica Traghetti Ferries

kaart
 • Boek Adriatica Traghetti snel en gemakkelijk
  Boek Adriatica Traghetti snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Reis in comfort en stijl
  Reis in comfort en stijl

  Uw reis zal plezierig verlopen met Adriatica Traghetti

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ophalen prijsopgave

Boek Veerboten naar Italië en Albanië met Adriatica Traghetti Ferries - Bari en Durres

Let op: deze ferry bedrijf is niet langer beschikbaar. Er zijn echter alternatieve maatschappijen.

U kunt AFerry gebruiken om een ​​Adriatica Traghetti ferry te boeken naar Italië en Albanië. Adria Ferries heeft de eerste snelle oversteek naar Albanië van Durres naar Bari en vice versa. AFerry heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Adriatica Traghetti Ferries en de laatste aanbiedingen.

U kunt AFerry gebruiken om Adria veerboten te boeken naar Bari en Durres. Zie hieronder voor de nieuwste Adriatica Traghetti Ferries prijzen en vaartijden. Klik op de ferry route voor een gedetailleerde Adriatica Traghetti Ferries tijdschema.

Aan boord bij Adriatica Traghetti Veerboten

De Adriatica I en de Ankara zijn de namen van Adriatica Traghetti Ferries twee schepen. Aan boord van beide schepen vindt u een breed scala aan faciliteiten, zoals speelplaatsen voor kinderen, belastingvrije winkels en bars te vinden. Aan boord van de Adriatica I is er zelfs een Engels pub.

Adriatica Traghetti Ferries schepen hebben ook een self-service restaurant aan boord met heerlijke Italiaanse en Albanese gerechten en snelle snacks. U vindt er ook bars en lounges aan boord, waar u kunt genieten van een drankje of een snack. In de zomermaanden zijn er de mogelijkheden om een duikje te nemen in het zwembad van de veerboot of aan uw kleurtje werken op de zonne dek.


Of u het Adriatica Traghetti Ferries Durres Bari ferry route of de Adriatica Traghetti Ferries Bari Durres service gebruikt, u bent gebonden aan een ontspannen en plezierige reis met Adriatica Traghetti Ferries.

Check-in informatie

Passagiers dienen altijd minimaal 2 uur voor vertrek bij de haven van vertrek aanwezig te zijn (we adviseren 3 uur in geval van hoogseizoen).