Aegiali Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Aegiali Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Aegiali ferry overtocht online op AFerry. U kunt Aegiali gebruiken om veerboten rond Cycladen te nemen en ook naar Dodekanesos eilanden en Griekenland. Binnenlandse services in Cycladen zijn beschikbaar van Aegiali tot Naxos terwijl veerboten weg van Cycladen varen naar Piraeus.

Aegiali Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Aegiali worden geëxploiteerd door Blue Star Ferries. Wanneer u naar een veerboot naar Aegiali zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Katapola om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Aegiali veerboten met Blue Star Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Aegiali is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Aegiali Boten
  • Aegiali Boten
  • Aegiali Boten

Over Aegiali

Aegiali is een kleine haven in het noordoosten van het Griekse eiland Amorgos, het meest oostelijke eiland van de Cycladen-archipel en het dichtst bij de Dodekanesos-eilanden. De 3 belangrijkste toeristische centra zijn Katapola, Aegiali en Chora. Aegiali biedt prachtige stranden die populair zijn bij bezoekers, maar toch een traditionele sfeer behouden. Het eiland Amorgos werd getoond in Luc Besson's film The Big Blue.

Aegiali faciliteiten

Aegiali is een zeer kleine haven met beperkte faciliteiten. Het eiland Amorgos is alleen per boot bereikbaar.

Aegiali Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen