Ferry Aegina

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Aegina Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Aegina ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Aegina, in Saronische eilanden, zijn beschikbaar vanaf Griekenland. Je kunt een veerboot nemen naar Aegina vanuit Piraeus.

Aegina Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Aegina worden geëxploiteerd door ANES Ferries, Hellenic Seaways en Saronic Ferries. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Aegina opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Aegina zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Aegina veerboten met ANES Ferries, Hellenic Seaways en Saronic Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Aegina is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Aegina
  • Ferry haven Aegina
  • Ferry haven Aegina

Over Aegina

Aegina is een van de vele Griekse eilanden en maar ongeveer 25 kilometre verwijderd van de Griekse hoofdstad Athene.

Aegina Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Aegina port, Aegina Town, Aegina, Saronic Islands, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen