Affiliate Programma

kaart

Genereer extra inkomsten met uw website en meldt u aan als affiliate bij het grootste distributnetwerk ter wereld voor ferry boekingen.

Wat bieden we aan?

A Ferry NL biedt uw klanten de mogelijkheid om bij meer dan 60 belangrijke Europese veerbootmaatschappijen alle Europese ferry routes online in real time te boeken. Dit betekent dat uw klant na boeking direct een bevestigings e-mail ontvangt. Grote websites kunnen hun voordeel doen met de online prijsvergelijkings-service. Deze service geeft uw klant de mogelijkheid om verschillende maatschappijen te vergelijken en zo de beste prijs te vinden voor de ferry overtocht.

Hoe word ik een affiliate van A Ferry NL?

Heeft u een website gespecialiseerd in reizen of bent u een online reisagent en u bent geinteresseerd in de verkoop van Europese ferry tickets en hotels neem dan contact met ons op voor meer informatie en begin vandaag nog met het verdienen van geld via uw website!

Hoe werkt het?

U ontvangt van ons een geavanceerde boekingsmachine die u in uw website kunt implementeren. Grote websites of websites waarvan wordt verwacht dat ze veel boekingen zullen generen bieden wij de mogelijkheid om de boekingsmachine aan te laten passen aan de eigen huisstijl. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Deelname aan het affiliate programma is geheel kostenloos. Naast de unieke boekingsmachine ontvangt u per e-mail een logon URL, een URL waar u de dagelijkse boekingsstatistieken kunt bekijken en een contract met de voorwaarden.

Wat is de commissie?

A Ferry NL deelt standaard de commissie ontvangen op alle gemaakte boekingen via uw website fifty/fifty. Neem voor meer informatie met betrekking tot de commissie en ons affiliate programma contact met ons op.


Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen