Ferry Agaete

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Agaete Routes

Speciale aanbieding

Ageate ligt aan de noordwestkust van Gran Canaria. Vanuit deze haven kunt u met de veerboot van Fred Olson Express gemakkelijk naar de haven van Santa Cruz in Tenerife.

  • Ferry haven Agaete
  • Ferry haven Agaete
  • Ferry haven Agaete

Agaete's faciliteiten

Aangezien de haven van Ageate geen grote haven is zijn er enkel de basis faciliteiten aanwezig. Natuurlijk is er een parkeerplaats en zijn er wachtruimtes. Als u trek heeft kunt u gerust het centrum van Ageate inlopen voor een gezellig restaurant, het centrum is slechts enkele minuten verwijderd van de haven.

Verbindingen naar de haven van Agaete

Als u de auto bij zich heeft is Ageate makkelijk te bereiken van elke plaats op het eiland. Vanuit de populaire toeristische plaatsen zoals Las Palmas en Puerto Rico kan u gemakkelijk de GC-1 en GC-2 volgen.

Gaat u liever met het openbaar vervoer? Dan kan u zich verplaatsen met bus 103 richting Las Palmas of via busroute 101 naar Aldea de San Nicolás. De busreis gaat elk uur en duurt ongeveer 50 minuten tot 1 uur en een kwartier.

Over Agaete

Ageate is een klein dorp aan de noordwestkust van Gran Canaria. De haven van Ageate is dicht bij die van Tenerife, binnen een uur met de veerdienst van Fred Olson bent u op het prachtige eiland. Er zijn enkele stranden in Ageate, maar deze zijn wel bedekt met stenen.

Voor meer informative over de Canarische eilanden kunt u terecht op onze pagina over de Canarische Eilanden.

Agaete Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fred Olsen

Puerto de las Nieves, Agaete, 35489, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen