Ferry Agistri

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Agistri ferry overtocht online op AFerry. U kunt Agistri gebruiken om veerboten rond Saronische eilanden te nemen en ook naar Griekenland. Binnenlandse services in Saronische eilanden zijn beschikbaar van Agistri tot Aegina terwijl veerboten weg van Saronische eilanden varen naar Piraeus.

Agistri Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Agistri worden geëxploiteerd door Hellenic Seaways en Saronic Ferries. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Agistri opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Agistri zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Agistri veerboten met Hellenic Seaways en Saronic Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Agistri is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Agistri
  • Ferry haven Agistri
  • Ferry haven Agistri

Over Agistri

Agistri, ook wel Angistri of Agkistri genoenmd, is een klein eiland in de golf van Egina. Agistri ligt dicht bij de Athene, waardoor het een ideale vertrekplaats is voor een bezoek aan de hoofdstad van Griekenland.

Agistri Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

For routes to/from Piraeus: Skala Port, Skala, Agistri, Saronic Islands, Greece

Hellenic Seaways

For routes to/from Piraeus: Skala Port, Skala, Agistri, Saronic Islands, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen