Ferry Agistri

  • Vergelijk tijden en prijzen voor Agistri

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ferry Agistri - Prijzen vanaf 12 €

Boek nu veilig en vertrouwd uw Agistri ferry overtocht online op AFerry. U kunt Agistri gebruiken om veerboten rond Saronische eilanden te nemen en ook naar Griekenland. Binnenlandse services in Saronische eilanden zijn beschikbaar van Agistri tot Aegina terwijl veerboten weg van Saronische eilanden varen naar Piraeus.

Agistri Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Agistri worden geƫxploiteerd door Hellenic Seaways en Saronic Ferries. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Agistri opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Agistri zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Agistri veerboten met Hellenic Seaways en Saronic Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Agistri is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Over Agistri

Agistri, ook wel Angistri of Agkistri genoenmd, is een klein eiland in de golf van Egina. Agistri ligt dicht bij de Athene, waardoor het een ideale vertrekplaats is voor een bezoek aan de hoofdstad van Griekenland.

3 van de 5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Agistri Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Recensies

  • 10 May 2018
    • Beoordeling door Anon