Ferry Ajaccio

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ajaccio Routes

Boek nu veilig en vertrouwd uw Ajaccio ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Ajaccio, in Corsica, zijn beschikbaar vanaf Frankrijk en Sardinie. Je kunt een veerboot nemen naar Ajaccio vanuit Marseille, Nice en Toulon.

Ajaccio Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Ajaccio worden geëxploiteerd door Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries en La Meridionale. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Ajaccio opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Ajaccio zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Porto Vecchio om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Ajaccio veerboten met Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries en La Meridionale staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Ajaccio is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Speciale aanbieding

 • Ferry haven Ajaccio
 • Ferry haven Ajaccio
 • Ferry haven Ajaccio

Over Ajaccio

Ajaccio is de hoofdstad van Corsica en een van de beste havens om van het vasteland van Frankrijk en Sardinië naar het eiland te komen.

Ajaccio faciliteiten

In de ferry haven vindt u een winkel, een cafe en openbare toiletten. Parkeerruimte is beschikbaar voor zowel kort als lang parkeren. Invalidenparkeerplaatsen aanwezig. De passagiersterminal is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en heeft invalidentoiletten.

Ajaccio Kaart

Bekijk map

Havenadres

La Meridionale

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio, Corsica

Corsica-Sardinia Ferries

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio,

Corsica Linea

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio, Corsica

Recensies

 • 05 Jun 2019
  Comfortabele overtocht
  • Haven vlakbij de snelweg. In de routebeschrijving bij de haven stond porto 2 aangegeven, moest echter porto 1 zijn. Wel een prettige incheck, je wacht onder een grote overkapping uit de zon! Minder chaotisch dan bij een oversteek via Genua.

   Beoordeling door Anon

 • 25 Jul 2018
  Slapen in de stoel
  • Te veel licht Stoel kan niet ver genoeg achterover

   Beoordeling door Anon

 • 21 Jul 2017
  Goede overtocht naar corsica
  • De overtocht naar Corsica was weer prima. De hut die we hadden was goed en de bedden waren ook goed. Het is heerlijk om na een hele dag te reizen van Nederland naar Toulon om dan lekker te slapen en dan uitgerust aan te komen op Corsica.

   Beoordeling door ALEX WOUTERS

 • 07 Jul 2016
  Informatievoorziening kan beter
  • Wij hadden de pech dat de boot waarmee wij zouden gaan defect was. Dat betekende in plaats van 8.00 uur weg pas om 17.00 vertrek. Kan gebeuren, maar de informatievoorziening van de maatschappij was nogal slecht zodat we lange tijd niet wisten wat er zou gaan gebeuren. Ook aan boord geen excuus of wat dan ook. Dat kan natuurlijk beter. Verder is de Ferry een prima vervoermiddel. Neem er en een hut bij want het is best een lange trip.

   Beoordeling door Hans

 • 08 Jul 2015
  Fantastische bootreis naar Corsica
  • Comfortabel, stipt, prima hut, plezierig restaurant

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen