Akgünler

Akgünler Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om een ​​Akgünler ferry te boeken naar Zuid-Korea en Japan. Akgünler biedt overtochten tussen Cyprus and Turkey aan. AFerry heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Akgünler Ferries en de laatste aanbiedingen.

Vind Akgünler Ferries naar Taşucu, Kyrenia en Alanya met Akgünler Ferries. Zie hieronder voor de meest recente Akgünler ferry prijzen en vertrektijden. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd Akgünler Ferries tijdschema met aankomst-en vertrektijden.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen minstens twee uur voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Akgünler Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Akgünler Ferries

  Aan boord met Akgünler Ferries

  De drie draagvleugelboot schepen zijn gebouwd voor snelheid om zo de reistijd te verkorten, let op deze diensten vervoeren alleen voetgangers. De conventionele veerboten varen minder vaak, maar bij deze is het toegestaan om uw auto aan boord te nemen.


  Welke route u ook kiest met Akgünler Ferries reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen