Ferry Al Hoceima

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Al Hoceima ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Al Hoceima, in Marokko, zijn beschikbaar vanaf Spanje. Je kunt een veerboot nemen naar Al Hoceima vanuit Motril.

Al Hoceima Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Al Hoceima worden geëxploiteerd door Naviera Armas. Wanneer u naar een veerboot naar Al Hoceima zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Melilla, Nador en Tanger Med om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Al Hoceima veerboten met Naviera Armas staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Al Hoceima is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Al Hoceima
  • Ferry haven Al Hoceima
  • Ferry haven Al Hoceima

Over Al Hoceima

De ferry haven van Al Hoceima ligt in het noorden van Marokko aan de Middellandse Zee. Het is de belangrijkste stad in het Rifgebied en ligt aan een beschutte baai. In 1925 zijn de Spanjaarden begonnen met de ontwikkeling van Al Hoceima, toen nog bekend als Villa Sanjurjo. De stad heeft ongeveer 56.000 inwoners. De zeer moderne provinciehoofdstad Al Hoceima heeft behalve een haven ook mooie zandstranden met in de directe omgeving daarvan talrijke hotelletjes. Naast de visserij en het toerisme is tegenwoordig ook de verwerking van edelkoralen tot sieraden een belangrijke bron van inkomsten. In het vissershaventje van Al Hoceima liggen talloze visserboten die 's nachts uitvaren om met behulp van een lichtbakken vis te vangen.

Al Hoceima faciliteiten

De haven van Al Hoceima is klein en de faciliteiten zijn erg basic. De waterdiepte op de pier is maximaal 20 voet.

Al Hoceima routebeschrijving

Al Hoceima ligt dicht bij het Marokkaanse nationale wegennet, zodat hoofd- en secundaire wegen de stad verbinden met de rest van Marokko. De verkeerslichten zijn in het Frans en het Arabisch en de benzinestations zijn gemakkelijk te vinden. Regelgeving op het gebied van politie en controles op douanerechten is frequent op de Marokkaanse wegen.

Al Hoceima Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen