Ferry Alcudia

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Alcudia Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Alcudia ferry overtocht online op AFerry. U kunt Alcudia gebruiken om veerboten rond Balearen te nemen en ook naar Frankrijk en Spanje. Binnenlandse services in Balearen zijn beschikbaar van Alcudia tot Ciutadella terwijl veerboten weg van Balearen varen naar Barcelona en Toulon.

Alcudia Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Alcudia worden geëxploiteerd door Balearia, Corsica-Sardinia Ferries en Trasmediterranea. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Alcudia opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Alcudia zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Palma om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Alcudia veerboten met Balearia, Corsica-Sardinia Ferries en Trasmediterranea staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Alcudia is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Toulon - Alcudia
(Corsica-Sardinia Ferries)
€ 132
  • Geboekt: zaterdag 10 oktober 2020
  • Reizen: maandag 26 oktober 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 1
  • Ferry haven Alcudia
  • Ferry haven Alcudia
  • Ferry haven Alcudia

Over Alcudia

Alcudia is een van de belangrijkste toeristische steden op het eiland Mallorca en de veerhaven biedt een van de gemakkelijkste manieren om het eiland te verlaten. Weg van de haven zelf, zijn er enkele stranden van hoge kwaliteit.

Alcudia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Carrer del Moll Comercial, 07410 Alcúdia, Spain

Corsica-Sardinia Ferries

Carrer del Moll Comercial, 07410, Alcúdia, Spain

Trasmediterranea

Carrer del Moll Comercial, 07410, Alcúdia, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen