Ferry Algeciras

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Algeciras Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Algeciras ferry overtocht online op AFerry. U kunt Algeciras gebruiken om veerboten rond Spanje te nemen en ook naar Marokko. Binnenlandse services in Spanje zijn beschikbaar van Algeciras tot Ceuta terwijl veerboten weg van Spanje varen naar Tanger Med.

Algeciras Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Algeciras worden geëxploiteerd door AML, Balearia, FRS, Inter Shipping en Trasmediterranea. Omdat 5 veermaatschappijen in en uit Algeciras opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Algeciras zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Tarifa om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Veerboten met AML en andere bedrijven die van en naar Algeciras varen staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Algeciras is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry haven Algeciras
 • Ferry haven Algeciras
 • Ferry haven Algeciras

Over Algeciras

Algeciras is een belangrijke havenstad in het zuiden van Spanje in de baai van Gibraltar. Het verbindt Spanje met Afrika en is een van de grootste havens van Europa. Meer dan 3,5 miljoen passagiers en meer dan 600.000 voertuigen gebruiken de haven elk jaar en het maritieme station is uitgestrekt met een oppervlakte van meer dan 19.000 m2.

In het havengebied zijn veel Marokkanen onderweg, vooral tijdens Juli en augustus wanneer migrerende werknemers thuiskomen voor hun vakantie van hun werk in Frankrijk, Nederland en België. Als gevolg hiervan is er een sterke Arabische invloed hier met veel van de tekens in het Arabisch en in het Spaans, terwijl je in de straatjes verschillende traditionele theewinkels kunt vinden die gespecialiseerd zijn in de traditionele Marokkaanse muntthee.

Met vele dagelijkse afvaarten en zeer korte reistijden is Algeciras de haven om te gebruiken als u wilt reizen tussen Zuid-Europa en Noord-Afrika.

Algeciras faciliteiten

In het nieuwe maritime station dat een een oppervlakte heeft van 19.000 m2 worden verschillende diensten aangeboden, zoals restaurants, reisbureaus, winkels, sanitaire voorzieningen, een busstation, een taxistandplaats en autoverhuurbedrijven. U vindt hier alles bijna alles wat u nodig heeft.

Algeciras Kaart

Bekijk map

Havenadres

AML

Estación Marítima, Locales F-4 y F-23, 11207 Algeciras, Spain

Balearia

Estación Marítima, Locales F-4 y F-23, 11207 Algeciras, Spain

FRS

Av Gesto por la Paz, 11207 Algeciras, Spain

Inter Shipping

Autoridad Portuaria de la Bahía de Algeciras. Paseo de la Conferencia, 11207, Spain

Navline

Autoridad Portuaria de la Bahía de Algeciras. Paseo de la Conferencia, s/n 11207 Algeciras, Spain

Trasmediterranea

Recinto del Puerto s/n, C.P. 11201, Spain

Recensies

 • 14 Aug 2019
  Ok
  • Alles ok

   Beoordeling door RACHID AHAJJAM

 • 18 Sep 2016
  Prima reis
  • Het inchecken ging heel vlot. We hebben niet lang moeten wachten. Vriendelijk personeel, netheid en lekker eten.

   Beoordeling door Aimad

 • 11 Sep 2016
  Prima overtocht
  • Onverwacht probleemloze overtocht

   Beoordeling door Anon

 • 01 Sep 2014
  mijn overtocht in 2014
  • De haven van tanger med is onmarokkaans goed. Het was h oe geregeld tot aan de boot. Alleen jammer weer die Marokkaanse timing. Bijna twee uur te laat vertrokken. Ik heb bij vliegtuig in Malaga bijna gemist. Verder was de Spaanse boot zoals gewoonlijk vies. De toiletten waren verstopt en smerig.

   Beoordeling door Aziz

 • 08 Nov 2012
  Tanger Med ligt ruim 45 km verder dan Tanger
  • Transmediterranea vaart met betrouwbare schepen. Douane controle is uiterst intensief, met name vanuit Marokko naar Spanje. Het personeel is aardig. Verradelijk is de vertrekhaven, die Tanger Med heet, maar NIET in Tanger ligt. We kwamen er in pas Tanger achter en hadden nog net de tijd om 45 km naar het oosten te rijden, om de ferry niet te missen. Dit moet helderder worden aangegeven. De overtocht duurde overigens een uur langer dan medegedeeld.

   Beoordeling door Schepen zijn prima. Voorlichting moet beter.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen