Alilauro

Alilauro
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Alilauro is een Italiaanse veerbootmaatschappij die vaart van Ischia naar Napels en terug. Op deze pagina vind u de dienstregeling van het bedrijf. Tevens kunt u tarieven van de overtochten vinden en eventuele speciale aanbiedingen. Wanneer u iets heeft gevonden kunt u direct online bestellen zodat u een plek op de boot heeft vastgesteld.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 15 min. voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Alilauro Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Alilauro

  Aan boord bij Alilauro

  De vloot van Alilauro bestaat uit 11 actieve boten. Met deze boten kunt u binnen een mum van tijd uw overtocht maken. Binnen 45 minuten bent u garriveerd in de haven van uw bestemming. U kunt genieten van de mooie uitzichten zodra u bij de havens van zowel Napels als Ischia komt. Omdat de tocht slechts 45 minuten duurt zijn alleen de basis faciliteiten aanwezig op de schepen op deze route.

  Baggage

  Elke passagier mag aan boord met 1 stuk baggage. Met een maximale afmeting van 40cm x 30cm x 15cm en een maximum gewicht van 5 kilo. Wanneer u extra bagage meeneemt zou u hiervoor extra moeten betalen.

  Recensies

  • 09 May 2019
   Ischia
   • No remarks

    Beoordeling door Anon

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen