Ferry Almeria

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Almeria Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Almeria ferry overtocht online op AFerry. U kunt Almeria gebruiken om veerboten rond Spanje te nemen en ook naar Algerije en Marokko. Binnenlandse services in Spanje zijn beschikbaar van Almeria tot Melilla terwijl veerboten weg van Spanje varen naar Nador.

Almeria Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Almeria worden geëxploiteerd door Balearia, Naviera Armas en Trasmediterranea. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Almeria opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Almeria zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Gibraltar, Malaga en Motril om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Almeria veerboten met Balearia, Naviera Armas en Trasmediterranea staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Almeria is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry haven Almeria
 • Ferry haven Almeria
 • Ferry haven Almeria

Over Almeria

De veerhaven van Almeria ligt vlak bij een van de grootste snelwegen van Spanje en biedt regelmatige afvaarten naar Noord-Afrika. Daarom is het geen verrassing dat het de aangewezen ferryhaven is voor mensen die naar Algerije of Marokko willen met Trasmediterranea-veerboten, die u via AFerry kunt boeken. Dit is een populaire haven voor Marokkaanse burgers die in heel West-Europa wonen om 's zomers naar huis te gaan en vrienden en familie in te halen. Het is ook handiger voor mensen die van Spanje naar Algerije reizen dan andere aangeboden havens.

De naam Almeria komt van het Arabische Al-Mariyat, wat "De spiegel van de zee" betekent. Almeria stad zelf is een aangename en grotendeels moderne stad en biedt een ontspannen vakantiebestemming en heeft een schat aan geschiedenis te bieden. Almeria biedt een goede selectie aan kunstgalerijen, musea en winkels.

Almeria faciliteiten

In de ferry haven van Almeria zijn tal van faciliteiten beschikbaar.

Almeria routebeschrijving

Neem vanuit Madrid de autosnelweg A-4/Autovia del Sur richting de M-40/E-5/Cordoba maar blijf op de A-4. Neem afslag 292 en rij de A44 op. Neem vervolgens afslag 118 en rij de A-92 op richting Murcia; Bij afslag 392 rijdt u de A-7 op richting N340/Almeria/Malaga en verlaat deze bij afslag 443. Neem nu de eerste afslag richting Almeria en volg de borden richting de ferry haven van Almeria.

Almeria Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Puerto de Almeria, 04002, Spain

Naviera Armas

Puerto de Almeria, 04002, Spain

Trasmediterranea

Est. Marítima s/n, C.P. 04002, Spain

Recensies

 • 27 Aug 2019
  Top vakantie
  • Is Weel duur maar goed

   Beoordeling door FAISSAL ACHARIF

 • 02 Oct 2016
  Vieze vloerbedekking
  • De vloerbedekking in de boot zelf en vooral op de trappen is zo vies en stinkt zo erg dat ik er van moest kokhalzen. De vloerbedekking in de kamers is ook vies. En voor allergieën is dit ook slecht mijn kinderen hebben allemaal een huisstofmijt allergie.Ze waren heel de reis aan het niezen.Dus beste veerboot jullie zijn niet meer wat jullie waren helaas ik reis al heel mij leven met jullie maatschappij maar het wordt er alleen slechter op. Doe hier iets aan want jullie verdienen genoeg geld aan ons.

   Beoordeling door Anon

 • 31 Aug 2016
  Goed
  • Het inchecken gaat tegenwoordig sneller, de boot met kamer en bedden en toilet zijn schoon en ruim genoeg.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen