America Cruise Ferries Inc

kaart
 • Boek America Cruise Ferries snel en gemakkelijk
  Boek America Cruise Ferries snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website

 • Reis in comfort en stijl
  Reis in comfort en stijl

  Uw reis zal plezierig verlopen met America Cruise Ferries

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en hebben een speciaal callcenter voor al uw vragen

Ophalen prijsopgave

Boek Ferries tussen Santo Dominigo en San Juan met America Cruise Ferries

America Cruise Ferries vaart tussende havens van Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek en San Juan, Puerto Rico met de boot The Caribbean Fantasy.

Alle routes van America Cruise Ferries Inc en dienstregeling inclusief prijzen staan op deze pagina. Ook vind u op deze pagina meer informatie over de maatschappij.

Aan boord bij America Cruise Ferries

De Caribbean Fantasy is 187 meter lang, heeft een topsnelheid van 23 kopen en een capaciteit van 1050 passagiers. De boot heeft verschillende accomodaties zoals lounges waar u lekker kunt zitten. Maar uiteraard ook verschillende hutten. Daarnaast beschikt de boot over een à la carte restaurant genaamd La Cascade, een buffet restaurant Salt & Pepper, een piano bar Marbella Club en een discotheek My Way, welke dagelijks leuke shows aanbied.
Op de boot is ook een winkel waar u belastingvrij souvernirs, alcohol, sieraden en meer kan halen. Daarnaast beschikt de boot over een speelhal en een casino.

Huisdieren zijn niet toegestaan in hutten of publieke ruimtes. Wel beschik de boot over een faciltieten om uw huisdieren te vervoeren.

Het vertrek vanuit Santo Domingo is zondags om 7 uur 's avonds en dinsdags en donderdags om 8 uur 's avonds. Vanuit San Juan vertrekt de boot op maandag, woensdag en vrijdag om 8 uur 's avonds. De boot arriveert in San Juan op maandag, woensdag en vrijdag om 8 uur 's ochtends en in Santo Domingo op dinsdag, donderdag en zaterdag op dezelfde tijd. De overtocht duurt ongeveer 12 uur, afhankelijk van het weer.

Check-in informatie

Check-in is minimaal 2 uur voor vertrek voor alle passagiers.

Video

America Cruise Ferries Inc YouTube Video