Aomori Ferry haven

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Aomori ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Japan zijn beschikbaar van Aomori tot Hakodate.

Aomori Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Aomori worden geëxploiteerd door Tsugaru Kaikyo Ferry. Wanneer u naar een veerboot naar Aomori zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Oma om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Aomori veerboten met Tsugaru Kaikyo Ferry staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Aomori is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Aomori Ferry haven
  • Aomori Ferry haven
  • Aomori Ferry haven

Over Aomori

Liggend in het noorden van Honshu, Aomori biedt een belangrijke schakel tussen de Japanse eilanden Honshu en Hokkaido.

De belangrijkste attracties in Aomori zijn ruïnes, musea en bergen. De Hakkoda bergen zijn fantastisch voor trekking op, met warme bronnen, zoals Sukayu Onsen. Aomori is een zeer trots wintersport stad, en is bekend om verschillende internationale curling evenementen. De lokale curling team van Aomori werd geselecteerd om Japan te vertegenwoordigen in de Olympische Winterspelen van 2010 in Vancouver, Canada.

Aomori faciliteiten

In de haven van Aomori vindt u een toeristische informatiebalie en een Japanse culturele ervaring gebied. Elektrische karren kunnen gratis worden gehuurd.

Aomori routebeschrijving

Met de trein

Het dichtstbijzijnde treinstation is Aomori Station, dat is 15 minuten lopen van de haven. U kunt ook een autorit van het station naar de haven nemen, wat 5 minuten in beslag neemt.

Met het vliegtuig

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aomori Airport. Vervoer naar de haven van hier duurt 35 minuten met de bus of 30 minuten met de auto.

Aomori Kaart

Bekijk map

Havenadres

Tsugaru Kaikyo Ferry

Aomori ferry terminal, 038-0002 Aomori-ken, Aomori-shi, Okidate 2-12-1, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen