Aquabus Ferry Boats

Aquabus Ferry Boats
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele Aquabus Ferry Boats schepen. Aquabus Ferry Boats verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Balearen. Een Aquabus Ferry Boats ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de Aquabus Ferry Boats te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek Aquabus Ferry Boats ferry overtochten naar Formentera en Ibiza. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Aquabus Ferry Boats bovendien met Balearia, Mediterranea Pitiusas en Trasmapi om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Welke route u ook kiest met Aquabus Ferry Boats reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 30 min. voor vertrek in te checken.

routes:
2
Kortste oversteek:
Formentera - Ibiza
40 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Aquabus Ferry Boats Routes

 • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
 • Boek met vertrouwen met
 • Uw reis zal plezierig verlopen met Aquabus Ferry Boats

Recensies

 • 24 Oct 2016
  Matige overtocht
  • Door een onrustige zee werd het eenmisselijk makende tocht

   Beoordeling door Anon

 • 31 Aug 2016
  Aquabus Ferry boats
  • Een goedkope en effectieve bootreis Ibiza - Formentera. Voor 19 euro en prima boottocht. De reis duurde ong. 50 min. Je heb een (open) bovendek en overdekt benedendek. Catering is minimaal, personeel hulpvaardig, toiletvoorzieningen zijn basic.

   Beoordeling door Rainier

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen