Ferry Ardrossan

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Let op: op dit moment worden er geen ferry overtochten aangeboden op AFerry vanuit de ferry haven van Ardrossan. AFerry biedt u de mogelijkheid aan om een kijkje te nemen naar de geplande overtochten hieronder, vergelijk prijzen en vindt de reis die bij u past.

  • Ferry haven Ardrossan
  • Ferry haven Ardrossan
  • Ferry haven Ardrossan

De ferry overtocht naar Arran vanuit de haven in Ardrossan duurt maar kort. Ardrossan ligt niet ver weg van de luchthaven van Glasgow en Prestwick. Arran is voor de bewoners van Midden-Schotland dus een uitstekende bestemming voor een dagtocht of een lang weekend weg. Tijdens de 55 min. durende ferry overtocht kunt u genieten van een snack in het restaurant, relaxen in de lounge of genieten van het uitzicht op het hoofdddek of in de obervatie lounge.

Ardrossan Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

The Ferry Terminal, Ardrossan, KA22 8ED, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen