Bacolod City Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Bacolod City ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Filippijnen zijn beschikbaar van Bacolod City tot manilla.

Bacolod City Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Bacolod City worden geëxploiteerd door 2GO Travel. Wanneer u naar een veerboot naar Bacolod City zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Bacolod City veerboten met 2GO Travel staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Bacolod City is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Bacolod City Boten
  • Bacolod City Boten
  • Bacolod City Boten

Over Bacolod City

Bacolod City, bekend als de "City of Smiles", is de hoofdstad van de provincie Negros Occidental op de Filippijnen. Bacolod City staat bekend om een paar dingen, zoals zoete desserts, lekker eten en het MassKara Festival, dat te vergelijken is met Mardi Gras vanwege de gedurfde kleuren, dans en muziek.

Bacolod City Kaart

Bekijk map

Havenadres

2GO Travel

Bredco Port 2, Bacolod Reclamation Area, Bacolod City, Philippines

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen