Bahamas Ferries

Bahamas Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Bahamas Ferries

De veerbootmaatschappij Bahamas Ferries is momenteel niet online beschikbaar op AFerry.

Boek Bahamas Ferries eenvoudig en veilig online op AFerry. Bahamas Ferries verzorgt ferry overtochten tussen Nassau en Spanish Wells, Harbour Island en Governor's Harbour. Op deze route vaart de ferry Bo Hengy. Tussen Nassau en Exuma, Andros en Eleuthera vaart de ferry de Sealink en tussen Nassau en Andros, Eleuthera en Abaco de Seawind. De hoofd terminal van Bahamas Ferries in Nassau staat aan de westelijke zijde van Potter's Cay.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek in te checken. Passagiers reizend met een voertuig dienen zich uiterlijk 60 minuten voor vertrek te melden bij de incheckbalie.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Bahamas Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Bahamas Ferries

  Aan boord bij Bahamas Ferries

  De faciliteiten en de service aan boord zijn uitstekend. De ferries zijn uigerust met comfortabele stoelen, exclusieve hutten, internetverbinding en restaurants waar heerlijke maaltijden worden aangeboden.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen