Bali Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Bali ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Indonesië zijn beschikbaar van Bali tot Gili Trawangan en Lembongan.

Bali Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Bali worden geëxploiteerd door BlueWater Express. Wanneer u naar een veerboot naar Bali zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Bali/Padang Bay en Bali/Sanur Jetty om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Bali veerboten met BlueWater Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Bali is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Bali Boten
  • Bali Boten
  • Bali Boten

Over Bali

Bali ligt met Java in het westen en Lombok in het oosten en ligt in de Republiek Indonesië grenzend aan de kleinere eilanden Nusa Penida, Nusa Lembongan en Nusa Ceningan. De hoofdstad van Bali is Denpasar in het zuidelijke deel van het eiland. Bali is enorm populair bij toeristen en maakt 80% van zijn economie uit. Bali is in maart 2017 door TripAdvisor uitgeroepen tot 's werelds topbestemming. Bali is ook de thuisbasis van het Subak-irrigatiesysteem (een irrigatiesysteem voor waterbeheer voor rijstvelden dat werd ontwikkeld in de 9e eeuw), een UNESCO-werelderfgoed.

Bali Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen