Bandar Bentan Telani Ferry

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Bandar Bentan Telani Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Bandar Bentan Telani ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Bandar Bentan Telani, in Indonesië, zijn beschikbaar vanaf Singapore. Je kunt een veerboot nemen naar Bandar Bentan Telani vanuit Tanah Merah.

Bandar Bentan Telani Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Bandar Bentan Telani worden geëxploiteerd door Bintan Resort Ferries. Wanneer u naar een veerboot naar Bandar Bentan Telani zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Tanjung Pinang om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Bandar Bentan Telani veerboten met Bintan Resort Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Bandar Bentan Telani is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Bandar Bentan Telani
  • Bandar Bentan Telani
  • Bandar Bentan Telani

Over Bandar BentanTelani

Bandar BentanTelani ligt aan de noordwestkant van Bintan Island, onderdeel van de Riau-archipel in Indonesië. Bandar BentanTelani is de thuisbasis van dure resorts en gemanicuurde gazons, wat een contrast is met de andere resorts op het eiland, waar u rustige vissersdorpjes en industriële fabrieken zult vinden.

Bandar Bentan Telani Kaart

Bekijk map

Havenadres

Bintan Resort Ferries

Bandar Bentan Telani, Bintan Island, Indonesia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen