Veerboot Bar

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Bar Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Bar snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Bar in Montenegro vanuit de haven van Bari en Ancona in Italië met de veerbootmaatschappij Montenegro Lines en Azurra Lines.
  • Montenegro Lines onderhoudt gedurende de zomermaanden een dagelijkse veerdienst naar Bar vanuit de haven van Bari. Daarnaast vaart er in de zomer 2 keer per week een Montenegro Lines veerboot tussen Ancona en Bar.
  • Azurra Line biedt in de zomer een geregelde veerdienst aan tussen de havens van Bar en Bari.
  • Veerboot naar Bar
  • Veerboot naar Bar
  • Veerboot naar Bar
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Bar zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Bar.

Om veerboten naar Bar te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Bar veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Bar Kaart

Bekijk map

Havenadres

Montenegro Lines

Obala 13. jula bb, Bar, 85000, Montenegro

Jadrolinija

Obala 13. jula bb, Bar, 85000, Montenegro

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen