Beppu Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Beppu Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Beppu ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Japan zijn beschikbaar van Beppu tot Osaka.

Beppu Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Beppu worden geëxploiteerd door Sunflower Ferry. Wanneer u naar een veerboot naar Beppu zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Beppu veerboten met Sunflower Ferry staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Beppu is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Beppu Boten
  • Beppu Boten
  • Beppu Boten

Over Beppu

Je kunt niet naar Beppu gaan en de warmwaterbronnen omzeilen - het is de kern van alles in de stad. Je kunt natuurlijk in de warmwaterbronnen baden (en dat zou je ook moeten doen!), Maar behalve dat kun je genieten van gerechten die gekookt zijn boven de natuurlijke stoom of gewoon genieten van het spektakel van de bronnen die gewoon te heet zijn om in te baden (bekend als de hel van Beppu).

Beppu heeft een fascinerend aquarium en een betoverend apenpark. Gecombineerd met een reis naar de warmwaterbronnen, kun je echt onder de indruk zijn van de natuurlijke wonderen die Japan te bieden heeft.

Beppu Kaart

Bekijk map

Havenadres

Sunflower Ferry

9-1 Shiomi-cho, Beppu City, Oita Prefecture, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen