Bimini Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Bimini ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Verenigde Staten zijn beschikbaar van Bimini tot Miami.

Bimini Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Bimini worden geëxploiteerd door FRS Caribbean. Wanneer u naar een veerboot naar Bimini zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Bimini veerboten met FRS Caribbean staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Bimini is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Bimini Boten
  • Bimini Boten
  • Bimini Boten

Over Bimini

Bimini ligt in het meest westelijke district van de Bahama's en bestaat uit drie eilanden, Noord, Zuid en Oost Bimini. De eerste bewoners op de eilanden waren de Lucayanen, in de Lucayaanse taal betekent "Bimini" "twee eilanden", ondanks dat Bimini uit drie bestaat. Bimini staat bekend als de vissershoofdstad van de Bahama's. De Amerikaanse schrijver, schrijver en journalist Ernest Hemingway woonde tussen 1935 en 1937 op Bimini.

Bimini Kaart

Bekijk map

Havenadres

FRS Caribbean

Resorts World Bimini, Dock., North Bimini, Alice Town, Bahamas, Bahamas

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen