Bintan Resort Ferries

Bintan Resort Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

De veerbootmaatschappij Bintan Resort Ferries werd in 1994 opgericht. Deze veerdienst bied 4 verschillende boten aan, allen voorzien van 300 zitplaatsen waarvan er 57 toebehoren aan de `Emerald Class'.

Ferry Routes Bintan Resort Ferries

Bintan Resort Ferries doet dienst tussen de havens van Tanah Merah in Singapore naar Bintan, Indonesië. De overtocht duurt gemiddeld een uur, en wordt minimaal 10 keer per week aangeboden.

Overzicht

Check-in informatie

Check-in is tenminste 40 minuten voor vertrek, geldend voor alle passagiers.

routes:
2
Kortste oversteek:
Bintan - Tanah Merah
1 uur
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Bintan Resort Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Bintan Resort Ferries

Aan boord bij Bintan Resort Ferries

De vloot van Bintan Resort Ferries bestaat uit 4 schepen, de in 1994 gebouwde Aria Bupala en Indera Bupala en de recentelijk (2009) gebouwde Wan Seri Beni en Wan Sendari. Passagiers kunnen aan boord van de ferry gebruik maken van alle faciliteiten, zoals een restaurant, een winkeltje en een Audio/TV/Video installatie.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen