BlueWater Express

BlueWater Express
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele BlueWater Express schepen. BlueWater Express verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Indonesië. Een BlueWater Express ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de BlueWater Express te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek BlueWater Express ferry overtochten naar Bali, Gili Trawangan en Lembongan. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van BlueWater Express bovendien met Bali Ferry (Liva Group HK Limited) om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Welke route u ook kiest met BlueWater Express reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 30 min. voor vertrek in te checken.

routes:
8
Kortste oversteek:
Gili Trawangan - Padang Bay
1 uur 15 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

BlueWater Express Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met BlueWater Express

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen