Bourg St Maurice Eurostar

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Bourg St Maurice

Reis met Eurostar tussen Bourg St Maurice in Frankrijk en Ashford International en London St Pancras in Engeland.

Bourg St Maurice ligt op 850 meter hoogte. Het is de hoofdstad van de regio Haute Tarentaise in de Alpen. Bourg St. Maurice is de juiste bestemming als u houdt van authenticiteit, tradities en een vriendelijke atmosfeer. Met een pendelbus kunt u de nabijgelegen plaatsen en dorpjes ontdekken. Routes en voetpaden waar u alleen met de juiste uitrusting kunt komen, brengen u naar locaties met fantastische uitzichten over het gebied. De vriendelijke lokale bevolking nodigt u uit om met hen de `art de vivre' te delen. In Bourg St Maurice probeert iedereen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

  • Bourg St Maurice Eurostar
  • Bourg St Maurice Eurostar
  • Bourg St Maurice Eurostar
Bourg St Maurice routebeschrijving

Bourg St Maurice ligt op het kruispunt van alle ski-bestemmingen. Het internationale treinstation verwelkomt u bij aankomst en vanaf het busstation kunt u de bus nemen naar de door u uitgekozen bestemming.

Bourg St Maurice Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen