Brittany Ferries économie

Brittany Ferries économie
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Nieuwe dienst van Engeland naar Frankrijk en Spanje!

Brittany Ferries Économie is een gloednieuwe no-nonsense service door Brittany Ferries. Het schip, genaamd Etretat, vaart van Portsmouth naar zowel Le Havre en Santander. Deze service is ideaal voor mensen op zoek naar het goedkoopste overtocht. Aan boord van de Etretat vindt u een self-service restaurant, een bar, een film lounge en een zithoek. Voor nacht kruisingen, zijn er en-suite hutten beschikbaar.

De eerste kruisingen zal op dinsdag 25 maart van Portsmouth naar Le Havre zijn. Zie hieronder voor de nieuwste Brittany Ferries Économie prijzen en vaartijden. Klik op de ferry route voor een gedetailleerd tijdschema.

Huisdieren aan boord

Wij zijn helaas niet in staat online huisdier boekingen te doen op dit moment. Wilt u uw huisdier mee nemen op Brittany Ferries Economie stuur ons een email of bel ons om huisdieren toe te voegen aan uw boeking.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Brittany Ferries économie Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Brittany Ferries économie

  Over Brittany Ferries Économie Schepen

  Brittany Ferries Économie beheert de Etretat . Faciliteiten zijn kleiner in vergelijking met Brittany Ferries cruiseschepen, maar er is genoeg om u te vermaken op uw reis. Aan boord vindt u een self-service restaurant met een keuze uit de Franse keuken, een bar, film lounge en een lounge . Alle hutten aan boord zijn en-suite.


  Of u gebruikt maakt van de Brittany Ferries Économie Portsmouth Santander ferry route, de Portsmouth Le Havre veerdienst of andere Brittany Ferries Économie veerboten. U bent verzekerd van een ontspannen en plezierige reis.

  Boekingsinformatie voor uw huisdier

  U kunt uw hond of kat online boeken met Brittany Ferries Économie veerboten van en naar Frankrijk. U selecteert uw route met behulp van het boekingsformulier bovenstaande dan kunt u kiezen voor uw huisdier details. Voor Spanje, bel of mail ons voor het maken van een boeking.

  Huisdieren moeten in uw voertuig blijven aan boord. Bezoeken mogelijk. U moet een muilkorf voor u hond verstrekken, die deze moet dragen wanneer u zich buiten uw voertuig bevindt. Zorg ervoor voldoende ventilatie in uw voertuig voor uw huisdier, maar sluit uw deuren. Absorberend bed en vertrouwde speelgoed kan helpen. De garages worden regelmatig gecontroleerd en de temperatuur wordt zorgvuldig gecontroleerd.

  Op de Etretat zijn er 12 huisdier vriendelijke hutten. Voor informatie over het boeken met huisdieren op cruiseschepen van Brittany Ferries, kunt u terecht op de Brittany Ferries pagina.

  Let op om uw huisdier mee te nemen uit het Verenigd Koninkrijk naar Frankrijk, heeft u een dierenpaspoort nodig. Voor meer informatie over huisdier paspoorten en het reizen met uw huisdier zie onze huisdier reisgids.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen