Ferry Brodick

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Brodick

Let op: op dit moment worden er geen ferry overtochten aangeboden op AFerry vanuit de ferry haven van Brodick.

  • Ferry haven Brodick
  • Ferry haven Brodick
  • Ferry haven Brodick
De grootste en drukste plaats op Arran is Brodick. Hier ligt ook de belangrijkste haven die bestaat uit een brede baai omgeven door steile klippen. Brodick is niet het mooiste dorpje op het eiland en bestaat uit weinig meer dan een lange straat die om de baai heen loopt. U vindt hier echter wel allerlei faciliteiten voor toeristen. Brodick is tevens een geschikte uitvalbasis om het eiland te ontdekken, vooral als u het plan heeft om Goatfell, de hoogste berg op Arran, te beklimmen of te gaan wandelen in Glen Rosa.

Het eiland rond:
Op het eiland zijn verschillende bedrijven waar u vervoer kunt huren. Het gros van de bedrijven verhuurt fietsen aangezien het eiland niet zo groot en makkelijk te befietsen is. De meeste bedrijven liggen aan de strandboulevard.

De veerboot haven in Brodick is belangrijkste haven op het eiland en staat goed aangegeven.

Brodick Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

The Pier, Brodick, Isle of Arran, KA27 8AY, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen